۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۴
شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۵۰۶۱

طرح تقویت امنیت غذایی در مجلس به زودی تصویب می‌شود

طرح تقویت امنیت غذایی در مجلس به زودی تصویب می‌شود
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح تقویت امنیت غذایی در مجلس شورای اسلامی در مرحله بررسی نهایی قرار دارد و بزودی به تصویب می‌رسد.

سیدغنی نظری روز شنبه در جلسه گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اردبیل افزود: بر اساس این طرح همه اقدامات مربوط به تولید و توزیع  محصولات کشاورزی به وزارت جهاد کشاورزی محول شده تا از موازی کاری با دیگر وزارتخانه‌ها کاسته شود.

وی با بیان اینکه کشاورزان در سال‌های اخیر متحمل خسارت سنگینی شده‌اند، اظهارکرد: جبران این خسارت‌ها  نیازمند بیمه محصولات کشاورزی است که باید بیشتر فرهنگ‌سازی و خسارت‌های وارده از طریق صندوق بیمه تامین شود.

نظری ادامه داد: بیشتر خسارت‌های وارده به کشاورزان ناشی از کم‌آبی و کاهش بارندگی است بطوری‌که ظرفیت ذخیره بیشتر سدهای خاکی استان اردبیل کاهش یافته و برای جبران آن لازم است ضمن استفاده بهینه از آب به تغییر الگوی کشت توجه شود.

وی مدیریت صحیح در آبیاری اراضی و جبران کم‌آبی را ضروری دانست و افزود: با مدیریت صحیح و ارائه راهکارهای لازم برای الگوی کشت ، تشویق و ترغیب کشاورزان به کشت محصولات کم آب بر می‌توان جلوی کم‌آبی را گرفت ، ضمن اینکه باید اعتراف کرد مدیران در این موارد بی‌توجهی کرده‌اند.

نماینده خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی چاه‌های غیرمجاز در اردبیل  را علت اصلی کاهش سفره‌های آب زیر زمینی دانست و گفت: آمارهای ارائه شده درباره تعداد چاه‌های غیرمجاز درست نیست و در اردبیل بیش از ۵۰۰ حلقه چاه غیرمجاز وجود دارد که باید این چاه‌ها مسدود شود.

نظری با بیان اینکه توزیع عادلانه آب در اردبیل باید بیشتر مدنظر قرار بگیرد، افزود: باید نگرانی‌های کشاورزان با توزیع عادلانه آب برطرف شود.

وی حمایت دولت و مجلس از بخش خصوصی را ضروری دانست و گفت: نگرش مجلس به بخش خصوصی تقویت همه‌جانبه و بخش خصوصی و سرمایه‌گذار برای اشتغال‌زایی و تولید است که امید است در سال جهش تولید ، پشتیبانی و موانع‌زدایی شاهد تولید و اشتغال در کشور باشیم.

رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بانک‌ها باید از سرمایه‌گذاران حمایت کنند، افزود: لازم است بانک‌ها با ارائه تسهیلات بموقع حمایت خود را  از واحدهای تولیدی و صنعتی دریغ نکنند.

وی اشتغال‌زایی در روستاهای استان اردبیل را یادآور شد و گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی در روستاها باید مورد توجه جدی مسئولان این استان قرار بگیرد.

نظری افزود: روستاهای مناطق جنوب استان از قطب‌های مهم گردشگری و تولید صنایع دستی هستند و ایجاد اشتغال روستایی در این بخش‌ها می‌تواند به توسعه اقتصادی و اجتماعی مردم کمک کند.

نماینده مردم شهرستان خلخال در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملیات اجرایی پایاب سد گیوی قوت گرفته است، گفت: یکی از مطالبات اصلی مردم شهرستان کوثر تکمیل پایاب سد گیوی است که پس از جذب منابع مالی لازم عملیات اجرایی آن شتاب گرفته است.

وی افزود: برای تکمیل این پروژه ۲هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تامین شده است که در صورت تکمیل اراضی کشاورزی شهرستان کوثر زیرپوشش آبیاری قرار می‌گیرد.

در این جلسه مشکلات کشاورزان و دامداران مورد بررسی قرار گرفت

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی