شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
سه‌شنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۵۱۸۶

توقف مزایده های مربوط به ۶ هزار معدن غیرفعال

توقف مزایده های مربوط به ۶ هزار معدن غیرفعال
معاون قضایی دادستان کل کشور در نامه ای خطاب به وزیر صمت از لغو و یا ابطال نشدن اصل مزایده های مربوط به اجرای طرح آزادسازی ۶ هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور خبر داد.

 

 سعید عمرانی در این نامه با توجه به اقدامات وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای عمل به تکالیف قانونی در اجرای ماده 10 قانون معادن و همچنین بند «ط» تبصره 18 قانون بودجه سال 1400، عملکرد بی شائبه وزیر صمت را در اجرای منویات مقام معظم رهبری و تحقق سیاست های اقتصاد مقاومتی مورد قدردانی قرار داد.

رئیس دبیرخانه ستاد مرکزی پیگیری و اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه همچنین در این نامه که به حضور دادستان کل کشور، رئیس حوزه ریاست قوه قضاییه و دادستان های عمومی و انقلاب سراسر کشور نیز ارسال شده است، ضمن تأکید بر ابطال و یا لغونشدن مزایده های مربوط به اجرای طرح آزادسازی شش هزار محدوده و معدن غیرفعال کشور، از تداوم روند اجرای مزایده ها پس از انجام برخی هماهنگی ها و تعاملات بین دستگاهی در حوزه های اجرایی و نظارتی خبر داد.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی