۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۰:۲۰
چهارشنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۵۲۲۸

تغییر تراز جنگ‌ها از نظامی و امنیتی به اقتصادی و اجتماعی

تغییر تراز جنگ‌ها از نظامی و امنیتی به اقتصادی و اجتماعی
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امروزه تراز جنگ ها تغییر کرده و شاهد رویه های جدید جنگ یعنی عرصه های اقتصادی و اجتماعی که هزینه کمتر اما اثرگذاری بیشتر برای دشمن دارد، هستیم.

محمدباقر قالیباف در ابتدای دیدار با اعضای سفارت جمهوری اسلامی در دمشق با بیان اینکه حین عبور از سالن ها و اتاق های سفارت، خاطرات ۳ دهه از حضور تعداد زیادی از مجاهدان و رزمندگان برای من زنده شد، گفت: ما وارث مجاهدت های عظیم و با اخلاصی در مجموعه جمهوری اسلامی و توسط افراد مختلف هستیم که شرایط امروز و قدرت امروز نظام را در حوزه امنیتی و نظامی رقم زده است.

وی ادامه داد: آنچه در این ۳ دهه گذشته در منطقه رخ داده نشان دهنده آن است که سنت های الهی پابرجا هستند و اگر ما به آن باور داشته باشیم و با خدا بمانیم، خداوند در لحظه ای که همه امیدها کم شده و شکست نزدیک است پیروزی را رقم می زند، درست مانند آنچه در سوریه رقم خورد.

 قالیباف افزود: شرایط کشور به نحوی است که برای تحولات آینده و حل مشکلات و معضلاتی که مردم با آن مواجه هستند، به تدبیر، تلاش و عقلانیت انقلابی و نیز حرکت مبتنی بر نتیجه محوری نیاز داریم.

رئیس مجلس با اشاره به قدرت موثر نظامی و امنیتی و نفوذ پرقدرت کشورمان در شعاع ۲ هزار کیلومتری از مرزهای ایران تاکید کرد: این قدرت نظامی و امنیتی که حاصل رشادت ها و مجاهدت های انسان های شایسته است ۲ هزار کیلومتر دورتر از مرزها گفتمان، اسلام و انقلاب اسلامی را جلو برده است اما متاسفانه در همین شرایط شاهد هستیم که در حوزه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی حتی به اندازه یک خمپاره ۶۰ اثر نداریم.

وی در تحلیلی درباره تحولات نظامی، امنیتی، سیاسی و اجتماعی در منطقه غرب آسیا تصریح کرد: این تحولات به خوبی نشان می دهد که رویه جنگ ها به سمت جنگ هایی با هزینه کمتر اما اثرگذاری بیشتر تغییر کرده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: براساس این تحولات می توان گفت که تراز جنگ ها تغییر کرده و به جنگ های نامتقارن در عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی تبدیل شده و این تراز و عرصه، میدان و فرصت اثرگذاری ما به عنوان گفتمان انقلاب اسلامی است.

وی تاکید کرد: امروز عرصه رویارویی دشمن، عرصه‌های اقتصادی و اجتماعی است و لذا ضرورت دارد اکنون که قدرت نظامی را اینجا به دشمن تحمیل کرده ایم، همین جا برای استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی بی نظیری که وجود دارد نیز برنامه‌ریزی جدی انجام شود و با دخالت دادن مردم و سپردن کار به بخش خصوصی برای تولید ثروت و ایجاد قدرت اقتصادی و نیز ارتباط گرفتن با مردم و ایجاد قدرت اجتماعی و فرهنگی اقدامات اساسی مانند آنچه در حوزه نظامی و امنیتی انجام شد، صورت گیرد.

رئیس مجلس در همین زمینه با اشاره به رشادت های سردار سلیمانی در منطقه و تولید قدرت برای ایران گفت: هنر حاج قاسم این بود که  با مردم ارتباط می گرفت، بین مردم بود و مردم را از قشرهای مختلف گرد گفتمان مقاومت جمع می کرد و این همان استراتژی و الگوی امام خمینی (ره) بود؛ همین الگو اکنون باید در تراز جدید جنگ ها که اقتصادی و اجتماعی است به کار گرفته شود تا بتوانیم همپای قدرت نظامی و امنیتی، قدرت اقتصادی و اجتماعی نیز ایجاد و در عرصه های جدید با دشمن مقابله کنیم.

قالیباف با بیان این که برای رسیدن به این هدف نباید فراموش کنیم که در حوزه اجتماعی و فرهنگی با انسان ها سروکار داریم نه با پول گفت: در این بخش ها حتی اگر اقتصاد را سروسامان می دهیم و از مسائل اقتصادی حرف می زنیم یادمان باشد که باید خروجی آن این باشد که مطابق گفتمان متعالی اسلام، انسان ها ساخته شوند.

وی در پایان سخنان خود نیز تاکید کرد: آنچه باید به آن توجه کنیم این است که تولید ثروت، قدرت، معرفت و منزلت باید با هم اتفاق بیفتد و نباید به نحوی امور جلو برود که به ثروت یا قدرت توجه شود اما به معرفت و منزلت انسان ها بی توجه باشیم

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی