پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
کد خبر: ۴۵۲۶۹

آغاز بهره برداری از طرح های ملی وزارت راه و شهرسازی

آغاز بهره برداری از طرح های ملی وزارت راه و شهرسازی
بهره برداری از طرح های ملی وزارت راه و شهرسازی با ارزش سرمایه گذاری ۱۰ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان با حضور رییس جمهوری آغاز شد.

در واپسین هفته های فعالیت رولت تدبیر و امید، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی از طریق ویدیو کنفرانسی در هشتاد و ششمین برنامه افتتاح طرح‌های جهش تولید در دولت تدبیر و امید ۱۰ هزار و ۹۱۰ میلیارد تومان طرح ریلی و آزادراهی در استان‌های یزد، فارس، زنجان، قزوین، اصفهان، البرز و مازندران را بهره‌برداری کرد.

نخستین طرح مهمی که با دستور رییس جمهوری در حال بهره برداری است، عبور آزمایشی از «تونل البرز» به عنوان بزرگترین تونل جاده‌ای خاورمیانه به همراه راه‌های دسترسی به آن به طول ۹ کیلومتر است که در منطقه ۲ آزادراه تهران- شمال قرار دارد.

قرار است این مسیر برای ایام پیک ترافیک یا زمان‌هایی که ضرورت ایجاب می‌کند باز شود تا مردم بتوانند از این مسیر عبور کنند و گردنه سخت، برف‌گیر و حادثه‌خیز جاده موجود حذف شود. بدین ترتیب مسیرِ رفت از طریق جاده دسترسی و داخل تونل البرز و مسیر برگشت هم از طریق جاده قدیم و داخل تونل قدیم کندوان انجام می شود.

هم چنین عملیات بهره‌برداری و افتتاح مسیر ریلی «یزد-اقلید» در حال انجام است که راه‌آهن یزد-اقلید از ابرکوه می گذرد و  امکان اتصال ریلی به یاسوج را هم در آینده فراهم می کند. طول راه‌آهن یزد-اقلید ۲۷۰ کیلومتر است و از مزایای آن انتقال بار مراکز مهم صنعتی، معدنی، کشاورزی و جمعیتی حوزه نفوذ طرح در شبکه سراسری راه‌آهن و انتقال مسافر است.

دولت در تلاش برای تکمیل حلقه مفقوده محور ترانزیت ریلی شمال شرق-جنوب غرب و نیز جنوب شرق - جنوب غرب کشور، این خط‌آهن را ساخت و اکنون در حال بهره برداری است.

در سال اول بهره‌برداری از این مسیر ریلی، میزان ترافیک این خط ریلی ۴ میلیون تن بار و یک میلیون نفر مسافر خواهد بود و در سال بیستم بهره‌برداری این رقم به ۷ میلیون تن بار و ۳ میلیون نفر مسافر می‌رسد.

براساس این گزارش، عملیات ریل گذاری مسیر راه‌آهن خاش - زاهدان به عنوان بخشی از راه‌آهن چابهار - زاهدان و مسیر ریلی بستان‌آباد به ایستگاه خاوران در تبریز نیز توسط رییس جمهوری در حال بهره برداری است.

۲ پروژه «خط دوم ریلی قزوین - زنجان»  به طول ۱۸۲ کیلومتر و بخش باقی‌مانده از «خط دوم راه آهن بافق به زرین‌ دشت اصفهان» نیز به طول  ۱۰۶ کیلومتر از پروژهای آماده افتتاح است. افزایش ظرفیت خطوط قدیمی مهترین دلیل افتتاح خط دوم این مسیرهای ریلی است

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی