۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۲:۵۸
پنجشنبه ۰۷ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۴۵۲۷۲

آغاز واکسیناسیون خبرنگاران علیه کرونا

آغاز واکسیناسیون خبرنگاران علیه کرونا
وزیر بهداشت با اشاره به آغاز واکسیناسیون گروه های شغلی پرخطر مانند خبرنگاران، معلمان و... گفت: همکاران ما در فشار سنگینی هستند، پروتکل ها هم که اصلا رعایت نمی شود. جاده و رستوران های باز، شهر شلوغ و رفت و آمدهای بی رویه وجود دارد و به دلیل این عدم رعایت ها هر روز فشار بر همکاران ما بیشتر می شود.

دکتر سعید نمکی در آیین تزریق واکسن کرونا به خبرنگاران، گفت: امروز گروه های دیگری را به مجموعه گروه های سنی هدف که قبلا تعیین کرده بودیم و در مراکز مختلف مشغولند، اضافه کردیم. یکی از این گروه ها اصحاب رسانه و خبرنگاران که در این مدت واقعا شرمنده محبت این عزیزان هستیم که از آغازین روز درگیری ما با کرونا در کنار ما بودند. چه در حوزه اطلاع رسانی به مردم و چه برای انتقال اخبار بسیار کمک کردند. واکسیناسیون این عزیزان را از امروز آغاز کردیم و ان‌شاالله در طول هفته آینده تمام خواهیم کرد.

وی افزود: زندانیان، همکاران مشغول در حمل و نقل عمومی، ریلی، جاده ای، هوایی و دریایی را شروع کردیم. همچنین واکسیناسیون بیماران دیابتی را شروع کردیم. همچنین واکسیناسیون بیماران خاص را که قبلا شروع کرده بودیم، آنهایی که از این گروه مانده اند را به پایان می رسانیم.

وی افزود،: برای قضات محترم و کارکنان دادسراها و دادگاه ها که مراجعین زیادی را دارند و مشاغل پر خطر دیگری که در هفته آینده اعلام خواهند شد. همچنین واکسیناسیون اصحاب سینما و عزیزانی را که در هنر سینما برای خلق آثار سینمایی کار میکنند، ان‌شاءالله از هفته آینده شروع می کنیم‌ تا با خیال راحت‌تر بتوانند آثار فاخر را برای سینما و کشور خلق کنند. همچنین گروه های سنی پایین تر را هر دو سه روز یکبار اعلام می کنیم. ما امیدواریم که واکسیناسیون را در آخرین روزهای دولت، به بالاتر از آنچه که تعهد کرده بودیم، برسانیم. باتوجه به اینکه الان واکسن را به خوبی داریم وارد می کنیم. موانعی که برخی با ما قرارداد بسته بودند و بدعهدی کرده بودند، مرتفع شده و ان‌شاالله واکسن را به خوبی وارد می کنیم. واکسن داخلی هم به سطحی از تیراژ رسیده که ما دلگرمی بیشتری برای حمایت دریافت واکسن داخلی هم داریم.

نمکی درباره وضعیت تامین واکسن کرونا اعم واکسن داخلی و خارجی، ادامه داد: ما محموله های جدید خوبی را در راه داریم. نگرانی از بابت تامین واکسن نداریم و به همین دلیل داریم گروه های هدف را افزایش می دهیم و در هفته آینده شاهد گسترش تعداد گروه های هدف در مشاغل مختلف و در موارد ریسک پذیر خواهیم بود.

وزیر بهداشت درباره وضعیت بیمارستان ها ،گفت: البته ما همانطور که قول داده بودیم، اجازه نمی دهیم که در هیچ پیکی کسی پشت در بیمارستانی بماند، بر این عهد و پیمان هستیم و ادامه خواهیم داد، اما همکاران ما در بدترین فشار امواج کرونا از روز نخست هستند. این ویروس دلتا یا به تعبیری هندی ویروس بسیار سرکشی است. هم قدرت سرایت بسیار بالایی دارد و هم قدرت بیماری زایی و بستری کردن بیمار را دارد. همکاران ما در فشار سنگینی هستند، پروتکل ها هم که اصلا رعایت نمی شود. جاده و رستوران های باز، شهر شلوغ و رفت و آمدهای بی رویه وجود دارد و به دلیل این عدم رعایت ها هر روز فشار بر همکاران ما بیشتر می شود، اما همکاران ما برای اینکه امیدی از اینکه اتفاق جدیدی رخ دهد، ندارند مگر اینکه خود مردم‌محبت کرده و بیشتر رعایت کنند، ما خودمان را برای سهمگینی این امواج آماده کرده ایم. 

وی گفت: ما از همکارانمان در ناجا، سپاه و ... کمک هایی را گرفتیم. به ویژه در استان‌های سیستان و بلوچستان و برخی استان ها. در تهران هم ستاد اجرایی و ... به ما کمک هایی میکنند. البته ما بیشترین محور فشار و بار روی بیمارستان های دانشگاهی خودمان است

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی