۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۵:۲۷
يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
کد خبر: ۴۵۳۳۷

طلا قیمت بالاتری را خواهد شکست؟

طلا قیمت بالاتری را خواهد شکست؟
دورنمای قیمت طلا در پی تاکید رییس بانک مرکزی آمریکا بر حفظ سیاست پولی انبساطی، بهبود یافت اما آیا این فلز ارزشمند می تواند پس از ریزش دو رقمی روز جمعه، نیروی صعودی خود را حفظ کند.

تحلیلگران به کیتکونیوز اعلام کردند که باید آمار اشتغال آمریکا را دید که قرار است روز جمعه منتشر شود. اظهارات چهارشنبه گذشته جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا به سرعت به عنوان موافق پایین ماندن نرخهای بهره تفسیر شد. وی به خبرنگاران گفت: آمریکا هنوز به پیشرفت قابل ملاحظه ای برای پیگیری تعدیل برنامه های محرک مالی نرسیده است.

ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار شرکت OANDA به کیتکونیوز گفت: وقتی موضوع طلا مطرح می شود، من به بعضی از واکنشهای بازار متمرکز می شوم. بازده واقعی به محدوده منفی تری سقوط کرده و طلا منتظر است تا ببیند بانک مرکزی آمریکا چه اقدامی می کند. بزرگترین ریسک متوجه طلا، تعدیل زودتر از حد انتظار خرید اوراق قرضه است. اما تصمیم کمیته بازار آزاد فدرال این دیدگاه را تقویت می کند که بانک مرکزی آمریکا همچنان تا رسیدن به پیشرفت قابل توجه از نقطه نظر بهبود بازار کار فاصله دارد.

این تغییر دورنما این دیدگاه را تحکیم می کند که نرخهای بهره برای مدت طولانی تری پایین خواهند ماند و این برای طلا خوب است. پاول همچنین به کرونای دلتا اشاره کرد که به منزله ریسک فزاینده برای رشد اقتصادی در نیمه دوم سال است.

بارت میلک، مدیر استراتژی جهانی شرکت تی دی سکیوریتیز به کیتکونیوز گفت: در حال حاضر هیچ برنامه زمانی مشخصی در خصوص زمان آغاز تعدیل محرکهای مالی بانک مرکزی آمریکا وجود ندارد و این بانک اذعان کرده که نوع دلتای ویروس کرونا ممکن است مشکل ساز شود. این امر به کاهش کم سابقه نرخهای بهره واقعی منتهی شد که عامل اصلی افزایش قیمت طلا و نزول ارزش دلار آمریکا بوده است.

تحلیلگران احتمال عقب نشینی بیشتر قیمت طلا را منتفی نمی دانند. طلا در معاملات بعدازظهر جمعه با سودگیری قابل توجه در پی رشد ارزش دلار روبرو شد. در نهایت بهای هر اونس طلا در معاملات روز جمعه بازار آمریکا ۱۸ دلار و ۶۰ سنت معادل یک درصد کاهش یافت و در ۱۸۱۷ دلار و ۲۰ سنت بسته شد. با این حال اگر طلا بتواند این کاهش را جبران کند، ممکن است بتواند تا سطح ۱۸۵۰ دلار یا حتی ۱۸۷۰ دلار پیشروی کند.

میلک گفت: ما به میانگین قیمت ۵۰ روزه رسیده ایم. سطح مقاومت بعدی ۱۸۵۲ دلار است و اگر آمار اقتصادکلانی که هفته جاری منتشر می شوند، مطلوب نباشند طلا ممکن است موفق شود به ۱۸۵۲ دلار برسد.

مویا گفت: سطح بعدی که باید شکسته شود، ۱۸۳۸ دلار است. به محض این که این سطح شکسته شود، طلا به سمت ۱۸۵۰ دلار خواهد رفت و اگر بالای سطح ۱۸۵۰ دلار بسته شود، راه برای خرید فنی بیشتری هموار می شود و مقاومت زیادی تا سطح ۱۸۶۰ تا ۱۸۷۰ دلار وجود نخواهد داشت. وی پیش بینی کرد در بلندمدت، طلا از پتانسیل صعود تا سطح ۱۹۰۰ دلار تا چند ماه دیگر برخوردار است.

مهمترین رویداد هفته جاری که می تواند صعود یا نزول قیمت طلا را به دنبال داشته باشد، گزارش اشتغال غیرکشاورزی آمریکا در ژوییه است. پیش بینی می شود آمار رسمی نشان دهد ۹۰۰ هزار شغل جدید ایجاد شده و نرخ بیکاری به ۵.۷ درصد کاهش پیدا کرده است. اگر آمریکا در ژوییه بیش از یک میلیون شغل ایجاد کند، برای طلا منفی خواهد بود. از سوی دیگر اگر آمار اشتغال ماهانه مایوس کننده باشد، طلا به راحتی می توانند به سطح ۱۸۵۲ دلار صعود کند.

گزارش مهم دیگر آمار متقاضیان بیمه بیکاری است که به گفته تحلیلگران، باید به سطح پیش از شیوع ویروس کرونا برگردد تا بانک مرکزی آمریکا بتواند تعدیل برنامه محرک مالی را آغاز کند.

بر اساس گزارش کیتکونیوز، مویا گفت: اضطراب به بازار سهام برگشته و سرمایه گذاران را ممکن است ترغیب کند به سمت طلا بروند. طلا در زمان ریزش بازار سهام از تقاضا برای دارایی امن بهره می برد. به احتمال زیاد سرمایه گذاران بیشتری طلا را به جای اوراق قرضه آمریکا انتخاب می کنند. بازده اوراق قرضه بسیار پایین است

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی