شنبه ۱۵ شهريور ۱۴۰۴ 06 September 2025
دوشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
کد خبر: ۴۵۳۷۷

بالای ۸۵ تریلیون دلار آمریکا بدهی دارد

بالای ۸۵ تریلیون دلار آمریکا بدهی دارد
از مجموع بدهی های آمریکا، بیش از ۲۸ تریلیون دلار آن مربوط به بدهی های دولت است.

میزان بدهی‌های دولت این کشور تا پایان ماه جولای به ۲۸ تریلیون و ۵۹۰  میلیارد و ۱۵۵ میلیون دلار رسیده است. میزان بدهی هر شهروند آمریکایی تا پایان این ماه به طور متوسط ۸۵ هزار و ۷۵۳ دلار و میزان بدهی هر مالیات دهنده آمریکایی به طور متوسط ۲۲۷ هزار و ۴۷۳ دلار بوده است.

کسری بودجه دولت آمریکا تا پایان ماه جولای به سه تریلیون و ۱۸۸ میلیارد و ۹۲۶ میلیون دلار رسیده است. در حال حاضر بزرگ‌ترین اقلام بودجه‌ای آمریکا شامل: مراقبت‌های درمانی با یک تریلیون و ۳۲۸ میلیارد و ۱۱۰ میلیون دلار، تامین اجتماعی با یک تریلیون و ۱۳۲ میلیارد و ۵۵۵ میلیون دلار، هزینه‌های دفاعی با ۷۳۰ میلیارد و ۶۸ میلیون دلار و بهره پرداختی بدهی با  ۴۰۲ میلیارد و ۹۶۰ میلیون دلار است.

هم‌چنین تا پایان این ماه، میزان مجموع بدهی‌های دولتی و غیردولتی آمریکا معادل ۸۵ تریلیون و ۴۵۹ میلیارد و ۱۰۴ میلیون دلار بوده است. از این میزان، ۲۱ تریلیون و ۵۴۷ میلیارد و ۸۹۷ میلیون دلار مربوط به بدهی های شخصی بوده که یک تریلیون و ۷۵۶ میلیارد و ۷۵۱ میلیون دلار آن به شکل وام دانشجویی بوده است.

طی این مدت، اوراق قرضه آمریکایی در اختیار کشورهای خارجی به هفت تریلیون و ۹۸ میلیارد و ۸۴۲ میلیون دلار رسیده است. کسری تجاری آمریکا در یک ساله منتهی به این ماه معادل یک تریلیون و ۱۱ میلیارد و ۴۶۷ میلیون دلار اندازه گیری شده است که ۳۴۵ میلیارد و ۲۰۵ میلیون دلار از این کسری مربوط به تجارت با چین بوده است. این کسری بودجه بزرگ همواره یکی از موارد اختلافی مهم با چین بوده و این کشور متعهد شده است در قالب فاز نخست توافق تجاری خود با آمریکا، این رقم را کاهش دهد.

در طرف دارایی ها نیز مجموع دارایی های ملی ۱۷۵ تریلیون دلار و ۱۱۷ میلیارد دلار و مجموع دارایی های خانوارهای آمریکایی ۱۴۳ تریلیون و ۷۰۱ میلیارد دلار برآورد شده است.

منبع: ایسنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی