سه‌شنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ 09 September 2025
سه‌شنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۰
کد خبر: ۴۵۴۵۴

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران افزایش یافت

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران افزایش یافت
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران امروز در یک روند رو به رشد با افزایش 17 هزار و 717 واحد روبه‌رو شد.

 بورس اوراق بهادار تهران امروز یک روند رو به رشد طی کرد و در پایان معاملات با افزایش 17 هزار و 717 واحد به رقم یک میلیون و 375 هزار و 612 واحد رسید.

همچنین شاخص کل با معیار هموزن با عقب‌نشینی 230 واحد به رقم 400 هزار و 690 واحد رسید.

ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 5 میلیون و 541 هزار میلیارد تومان رسید.

امروز معامله‌گران در بورس تهران بیش از 6.9 میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 700 هزار فقره معامله و به ارزش 4729 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

اگر ارزش معاملات فرابورس را هم که به 2 هزار و 685 میلیارد تومان رسید را در نظر بگیریم ارزش معاملات دو بازار از 7 هزار و 400 میلیارد تومان فراتر رفت.

امروز شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی ـ ارزشی 1.3 درصد رشد کرد و این دو شاخص در معیار هموزن 0.6 درصد عقب‌نشینی کردند. 

شاخص آزاد شناور 0.74 درصد رشد کرد، شاخص بازار اول بورس 0.95 درصد رشد کرد و شاخص بازار دوم بورس 1.7 درصد رشد کرد. 

نمادهای شاخص‌ساز امروز به ترتیب شامل پتروشیمی خلیج‌فارس،‌ هلدینگ معدنی خاورمیانه، شستا، سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، مدیریت سرمایه‌گذاری امید، پتروشیمی پارس و چادرملو بوده‌اند.

نمادهای پرتراکنش امروز شامل سپید ماکیان، پتروشیمی سرمایه ایرانیان، سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی، فولاد امیرکبیر، ایران‌]ودرو، سایپا و دارویی برکت بوده‌اند.

امروز در فرابورس ایران شاخص کل 43 واحد رشد کرده و به رقم 19 هزار و و913 واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 88 هزار میلیارد تومان رسید.

خریداران پالایش یکم هنوز بعد از 11 ماه با 31 درصد زیان از اصل سرمایه رو به رو است،‌هر واحد پالایش یکم در شهریور سال گذشته 10 هزار تومان فروخته شد و امروز بعد از 11 ماه 6970 تومان معامله می‌شود.

معامله‌گران امروز بیش از 3.2 میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب 381 هزار فقره معامله و به ارزش 2 هزار و 690 میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز نمادهای ذوب‌آهن، فرابورس، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت شیراز، آریا ساسول و سرمایه‌گذاری میراث فرهنگی به ترتیب بیشترین اثر افزایشی در شاخص فرابورس را داشتند و نماد بیمه پاسارگاد، بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشته است. 

نمادهای پرتراکنش در فرابورس شامل بانک دی، محصولات کاغذی لطیف، فرابورس ایران، ذوب‌آهن اصفهان، سرمایه‌گذاری هامون صبا،‌توسعه سرب و روی ایرانیان و گسترش صنایع روی ایرانیان بوده است. 

به گزارش فارس با توجه به اینکه امروز دولت دوازدهم به پایان رسیده و دولت سیزدهم به ریاست آیت‌الله رئیسی کارش را شروع کرد بورس هم با رشد شاخص کل از دولت جدید استقبال کرده و در سخنرانی رئیس‌جمهور جدید هم بر حمایت از مردم در بورس تأکید شده است. 

همچنین در راستای ارتقاء شفافیت شرکت‌ها، شرکت بیمه اتکایی امین در نماد اتکام از فرابورس ایران به بازار اصلی بورس تهران ارتقاء یافته، سرمایه این شرکت فعلاً 390 میلیارد تومان است که قرار است به زودی به 500 میلیارد تومان افزایش پیدا کند. 

همچنین سرمایه‌گذاران سهام عدالت هنوز نتوانسته‌اند در روش مستقیم به سهام خود دسترسی کامل از نظر فروش داشته باشند و فعلا فروش سهام عدالت در روش مستقیم متوقف است. 

سرمایه‌گذاری در بورس باید از پس‌اندازهای مازاد صورت گیرد که همراه با مطالعه، تحقیق و مشاوره در یک روند درازمدت باید انجام شود.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

تصادف قطار با اتوبوس با ۱۰ کشته و ۶۱ زخمی +ویدیو

سرمربی پرتغال: رونالدو مانند یک جوان می‌جنگد

نهایی شدن پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت در رابطه با لغو تحریم‌های ایران توسط کره‌جنوبی | هنوز زمان رای‌گیری ‌درباره آن مشخص نیست

کیفیت هوای تهران برای این گروهها ناسالم است

رهبر چین آماده ارتقای ارتباطات استراتژیک با کره‌شمالی

توزیع کتاب‌های درسی شش میلیون دانش‌آموز به مدارس

سود سهام عدالت برای این افراد واریز نخواهد شد

پراید ترمز برید؛ آخرین قیمت انواع خودرو در بازار +جدول

پیش‌نویس جدید راهبرد دفاعی آمریکا برای ایران چه پیامدی خواهد داشت؟

طرح هوشمندسازی آرد و نان چرا جواب نداد؟ | پیشنهاد اتاق اصناف در این خصوص

قانون حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال قابلیت اجرایی ندارد | قانون‌گذاران دور باطل می‌زنند

سگ قطبی زیر آفتاب تهران چه می‌کند؟

واکنش ایران به ادعاهای مطرح شده در نشست وزرای خارجه اتحادیه عرب 

پیشنهاد سردبیر
زندگی