جمعه ۱۴ شهريور ۱۴۰۴ 05 September 2025
چهارشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۴۵۴۵۶
معاون ستاد فرماندهی مدیریت کرونا به « فراز» گفت

برای داروی کرونا به داروخانه‌های منتخب بروید

برای داروی کرونا به داروخانه‌های منتخب بروید
بیش‌ از ۹۰ درصد شهرهای ایران هم‌اکنون در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا به سر ‌می‌برند و مراجعه و بستری در بیمارستان‌ها به بالاترین حد خود رسیده است. خبرهای رسیده از تهران و سایر شهرهای ایران حاکی از تراکم بالای بیماران است به گونه‌ای که برخی بیمارستان‌ها با کمبود دارو و لوازم مورد نیاز برای درمان بیماران مواجه شده‌اند.
نویسنده :
هانیه احمدی

کار به جایی رسیده که برخی داروخانه‌ها، حتی با کمبود اقلامی‌مانند سرم روبرو هستند.  از جمله رئیس انجمن داروسازان خراسان شمالی به ایسنا گفته: «متاسفانه وضعیت به گونه ای است که موجودی سرم در برخی از داروخانه های استان به طور کامل تمام شده است و سرم موجود نیست.» این در حالی است که رئیس غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی می‌گوید: «در حال حاضر هیچ یک از بیمارست‌های هایی استان که بیماران مبتلا به کرونا را پذیرش می کنند با کمبود داروهای مرتبط با بیماری کووید ۱۹ مواجه نیست.»

 

تسنیم هم از استان گلستان گزارش داده «با اینکه هفته گذشته چند دستگاه اکسیژن ساز و ونتیلاتور و تانک اکسیژن وارد استان شد اما با افزایش چند برابری تعداد بیماران کرونایی، مراکز درمانی با محدودیت‌ها و کمبود امکانات مواجه هستند.»

 

«حسین کرمانپور»  رییس بخش اورژانس بیمارستان سینا و مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، در خصوص کمبود داروی کرونا به «فراز» می‌گوید: «دارو هست ولی مردم نمی‌دانند برای تهیه‌ آن به کجا مراجعه کنند. بنده در اورژانس بیمارستان هستم و کمبود دارو در بیمارستان وجود ندارد.»

 

«نادر توکلی »معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت کرونا در تهران هم در خصوص کمبود دارویی کرونا به خبرنگار «فراز» می‌گوید: «خیر ، داروهای کرونا معمولا به تعداد نیاز روزانه‌ی بیماران اعلام می‌شود و در بیمارستان‌ها و داروخانه‌ها توزیع می‌شود. اگر  هم داروخانه های کسری بیاورد اعلام می‎‌‌‌کند وسریع جایگزین می‌شود.»

 

توکلی در پاسخ به این پرسش که مردم داروی  مورد نیاز برای درمان کرونا را از کدام داروخانه ها تهیه کنند؟ گفت: «داروخانه های بیمارستانی همه‌ داروها را دارند و داروخانه های منتخب مانند (۱۳ آبان،هلال احمر و ۲۲فروردین) با نسخه پزشک داروها را در اختیار بیماران قرار می‌دهند.»

 

معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت کرونا، در مورد کمبود سرم نمکی بیان کرد: «در هفته گذشته خط تولید این سرم  به مشکل برخورده بود که مرتفع شد و ضمن این که مجوز استفاده سرم‌های دیگر به غیر از سرم نمکی هم داده شده است.»

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

راه‌انداری مجدد پروازهای باکو-تهران، پس از چندین سال وقفه

محمد فاضلی درباره فعال‌شدن مکانیسم ماشه: وظیفه سیاست‌مدار ایرانی یافتن راه‌حل است؛ نه مرثیه‌سرایی یا لاف زدن درباره بی‌اثر بودن!

قرارداد نجومی اسرائیل با گوگل با چه هدفی انجام شد؟

حزب‌الله در حال بررسی همه گزینه‌های مناسب درباره طرح خلع سلاح مقاومت

قطعنامه پیشنهادی ایران در کنفرانس عمومی آژانس ارائه می‌شود

جانشین بیرانوند در تراکتور بالاخره مشخص شد؟

اولین تابستان بدون گشت ارشاد چگونه گذشت؟

بایدن تحت عمل جراحی سرطان پوست قرار گرفت

استرداد ۱۳ اثر باستانی از ایتالیا به ایران +تصاویر

توصیه محمد مهاجری به وزیر ارشاد: برگزاری کنسرت شجریان که خار چشم سلطنت‌طلب‌ها بود، از معاون هنری وزیر ارشاد بر نمی‌آمد

عراقچی: هیستری غرب درباره گسترش تسلیحات هسته‌ای در منطقه ما، کاملا تصنعی است

بیانیه سازمان جهانی بهداشت درباره خروج یک بیماری از وضعیت اضطراری

مهراب قاسم‌خانی: بدون آنکه بدانیم چرا، «شب‌های برره» تمام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی