۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۱:۵۶
سه‌شنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۰
کد خبر: ۴۵۷۰۱

خرید و فروش رمز ارز در اوکراین قانونی شد

خرید و فروش رمز ارز در اوکراین قانونی شد
پس از تصویب قانون دارایی‌های مجازی، اوکراینی‌ها می‌توانند به‌صورت قانونی ارزهای دیجیتال را خرید و فروش کنند، آنها را نگهداری و یا به‌عنوان پول خرج کنند.

 

طبق گفته یک مقام دولتی، این قانون به‌صورت جامع فضای رمز ارزها را قانون‌گذاری کرده است و احتمالا با مالیات‌های کمتر برای اوکراینی‌ها، زمینه را برای خدمات جدید مهیا می‌کند.

 

قانون دارایی‌های مجازی به نفع اوکراینی‌هایی خواهد بود که رمز ارز دارند زیرا این قانون از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند و به آن‌ها اجازه می‌دهد به‌صورت قانونی به معامله آن بپردازند. الکساندر برنیاکف، معاون وزیر تحولات دیجیتال اوکراین در مصاحبه با رسانه‌ها گفت: این قانون دارایی‌های مجازی را برای دولت و جامعه به پدیده‌ای عادی تبدیل می‌کند. این مقام مسئول انتظار دارد بازار جدیدی برای تبادل، نگهداری و روش‌های پرداخت ایجاد شود. 

 

برنیاکف می‌گوید: اگرچه در پیش‌نویس آمده است که رمزارزها وسیله پرداخت در کشور نیستند، اما استفاده از آن‌ها از طریق واسطه‌ها قانونی خواهد بود. در حال حاضر ارزهای خارجی مانند دلار نیز می‌توانند با استفاده از کارت‌های بانکی، برای پرداخت استفاده شوند.

 

لایحه دارایی‌های مجازی با اولین قرائت در دسامبر در مجلس اوکراین به تصویب رسید. از آن زمان این لایحه مورد تجدید نظر قرار گرفته است و در ماه ژوئن علی‌رغم نظرات انتقادی در کیف، کمیته تحول دیجیتال مجلس اوکراین توصیه کرد که این طرح تصویب شود. در ماه جولای نیز نمایندگانی از طرف دولت و کسب‌وکارها، از نقشه راه ورود رمز ارزها به اقتصاد کشور طی سه سال آینده رونمایی کردند.

 

طبق گفته برنیاکف، صرافی‌های رمز ارز باید مجوزهای لازم را برای ارائه خدمات کسب کنند و توسط رگولاتوری‌ها بررسی شوند.  او تاکید کرده است که این یک روند بسیار ساده خواهد بود. برای مثال پلتفرم‌های مبادلاتی مستقر در خارج از کشور نیازی به ثبت‌نام به‌عنوان یک شخص حقوقی در کشورهای اروپای شرقی ندارند. آن‌ها تنها باید یکسری شروط داشته باشند. 

وزیر دیجیتال در این باره می‌گوید: ما از جهانی شدن معامله دارایی‌های دیجیتال آگاهیم و اگر شرایط سخت و خاصی را برای آن قرار دهیم، این مشاغل وارد کشور نخواهند شد. برنیاکف درمورد الزامات تایید مشتری تاکید کرد اوکراین باید به توصیه‌های بین‌المللی در این زمینه پایبند باشد.

 

دارایی‌های مجازی، آینده اوکراین و جهان است. با این حال اگر آن‌ها ابزاری برای پولشویی در بازار سیاه باشند، به یک فناوری و زیرساخت اصلی تبدیل نخواهند شد. اما همچنان او به این مورد اشاره می‌کند که دولت اوکراین نمی‌خواهد با قوانین بیش از حد مانع توسعه این صنعت جدید در کشورش شود.

 

قانون جدید یک نهاد نظارتی تحت عنوان «سرویس ملی تنظیم دارایی‌های مجازی» ایجاد می‌کند. این نهاد حکومتی کاملا مستقل خواهد بود و مجوز شرکت‌هایی که می‌خواهند در حوزه ارز دیجیتال فعالیت کنند را صادر می‌کند. سازمان‌های فعلی مانند وزارت دارایی، بانک ملی اوکراین، کمیسیون ملی سهام و اوراق بهادار مسئولیت‌های خود را خواهند داشت. برای مثال بانک ملی اوکراین بر استیبل کوین‌ها و کمیسیون اوراق بهادار بر مشتقات رمزارزها نظارت خواهند کرد. برنیاکف بیان می‌کند: متون موجود مربوط به مالیات بر رمز ارزها و اطلاعات مربوط به آن هنوز در حال آماده‌سازی هستند و احتمالا به مجلس اوکراین در سپتامبر ارائه می‌شود.

 

دولت می‌خواهد مشخص کند که معاملات رمزارزها مشمول مالیات بر ارزش افزوده نیستند و تنها تفاوت بین ارزش خرید و فروش آن‌ها شامل مالیات می‌شود. وزارت دیجیتال پیشنهاد داده است نرخ مالیات برای افراد از ۱۹.۵٪ فعلی به ۵٪ کاهش یابد.

 

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی