سه‌شنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۴ 21 October 2025
پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۴۵۷۵۹

سلامی: همه مانند روز اول در میدان هستند

سلامی: همه مانند روز اول در میدان هستند
فرمانده کل سپاه گفت: اگر چه پایان دولت است اما هیچ کسی سست نشده و همه مانند روز اول در میدان هستند و همه تلاش می کنند که به بهترین شکل ممکن پرچم را به دست مسئولان جدید بدهند.

در جهت ارتقاء سطح طرح شهید سلیمانی، جلسه مشترک سپاه، بسیج و وزارت بهداشت با حضور سردار حسین سلامی، سردار غلامرضا سلیمانی و وزیر بهداشت، به صورت ویدئو کنفرانس با فرماندهان سپاه های استانی و روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

فرمانده کل سپاه با تسلیت فرا رسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام،  طی سخنان در این مراسم، اظهار داشت: پرستاران در یکی دو سال گذشته با فدا کردن جان خود پناهی برای جان مردم شدند که از زحمات این عزیزان و جانفشانی های آنها تشکر می کنیم.

وی ادامه داد: اگر چه به ظاهر پایان مسئولیت آقای نمکی در وزارت بهداشت است اما جا دارد از زحمات ایشان تشکر کنیم و بدانیم که این جابجایی مسئولیتها ادامه دارد، اما خدمت به مردم و راه خدمت همچنان وجود دارد.

فرمانده کل سپاه تشکیل جلسه امروز را در پی دغدغه مقام معظم رهبری دانست و گفت: فرمان ایشان ما را به یک همبستگی بر ای محافظت از سلامت جامعه تشویق کردند و امیدواریم که بتوانیم اجرا کننده فرامین ایشان باشیم.

وی با اشاره به ویژگی های ویروس کرونا گفت: این ویروس هوشمندانه تغییر شکل و قدرت می دهد و بسیار مرموز، پیچیده و خطرناک است و نمی شود آن را به حال خود واگذار کرد. 

فرمانده کل سپاه تغییر رفتار اجتماعی و پایبند بودن به پروتکل های بهداشتی و مقررات را عمل مهمی در کنترل کرونا دانست و افزود: با تغییر رفتار اجتماعی و روند زندگی می توان تا حدودی بر این بیماری تسلط پیدا کرد.

وی ادامه داد: ما امروز جمع شده ایم تا همه تجارب گذشته و داشته ها را به میدان بیاوریم تا بتوانیم با همکاری و همراهی به موفقیت هایی برسیم. ما باید تلاش کنیم که باری از روی کادر درمان برداشته شود، عادی انگاری و بی تفاوتی نمی تواند نتیجه خوبی برای ما داشت باشد. ما نباید اجازه دهیم بیماری که می توانیم آن را کنترل کنیم زندگی افراد خانواده و جامعه ما را بگیرد.

سرلشکر سلامی با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری( مد ظله العالی) در خصوص سلامت جامعه گفت: ایشان از همه ما خواستند که برای نجات انسانها با قدرت بیشتر به میدان بیاییم؛ بنابراین همه ما به میدان آمده ایم و از همه میخواهیم برای کمک به مردم و خودمان بیایند.

وی ادامه داد: اگر چه پایان دولت است اما هیچ کس سست نشده و همه مانند روز اول در میدان هستند و همه تلاش می کنند که به بهترین شکل ممکن پرچم را به دست مسئولان جدید بدهند.

سرلشکر سلامی با دستور به سپاه های استانی برای فعال شدن قرارگاه های بهداشتی در سطح هر استان گفت: این ویروس را باید با یک بعثت اجتماعی و جهاد همه جانبه شکست دهیم، مردم باید این حرکت عظیم را ببینند و همه به عرصه بیایند تا این ویروس را شکست دهیم .

وی افزود: هر تصمیمی توسط ستاد کرونا برای تعطیلات گرفته شد باید با همراهی نیروی انتظامی به دقت آن را اجرایی کنیم، همچنین باید فشار را از دوش کسانی که آسیب دیده اند کاهش دهیم .

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی دیدار کرد +عکس

پیشنهاد سردبیر
زندگی