پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
شنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
کد خبر: ۴۵۸۰۷

امیدواری زیادی به نیروهای انقلاب در قوای سه گانه و شوراها وجود دارد

امیدواری زیادی به نیروهای انقلاب در قوای سه گانه و شوراها وجود دارد
نماینده قم در مجلس، گفت: امروز احساس می‌کنم برای تغییر محل ماموریت در جبهه سخن می‌گویم؛ اتفاقی که هم تلخ است و هم شیرین؛ تلخ است چراکه از یک فرصت خدمتگزاری جدا می‌شوم و ان‌شاءالله شیرین خواهد بود که در فرصتی دیگر به خدمتگزاری مشغول می‌شوم.

علیرضا زاکانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در جلسه صحن علنی امروز (۲۳ مرداد) در دستور بررسی استعفای خود از کسوت نمایندگی به منظور حضور در جایگاه مدیریت شهرداری تهران، طی سخنانی گفت: طی ۱۲ سال نمایندگی مردم شریف تهران و یکسال خدمتگزاری مردم مهربان و صبور قم بارها پشت این تریبون قرار گرفتم، نطق سالانه و اضطراری، موافقت یا مخالفت با وزرا و یا استیضاح‌های نفس‌گیر هر کدام خاطره‌ای برای این همکار کوچک شما بوده است.

وی ادامه داد: امروز احساس می‌کنم برای تغییر محل ماموریت در جبهه سخن می‌گویم؛ اتفاقی که هم تلخ است و هم شیرین؛ تلخ است چراکه از یک فرصت خدمتگزاری جدا می‌شوم و ان‌شاءالله شیرین خواهد بود که در فرصتی دیگر به خدمتگزاری مشغول می‌شوم.

نماینده قم گفت: شرایط امروز انقلاب بسیار حساس و دارای فرصت‌های عظیم است. جریان انقلاب در یک مقطع بی‌نظیر در تاریخ ۴۳ ساله جمهوری اسلامی و در مقابل انبوهی از کارهای فوری و اولویت‌دار است.

زاکانی در ادامه ابراز داشت: جریان انقلاب در مقابل انبوهی از کارهای فوری و اولویت‌دار قرار دارد و فرصت‌های مهمی در کنار مجلس و شوراها قرار دارد چراکه علیرغم نارضایتی مردم امیدواری زیادی به نیروهای انقلاب در قوای سه گانه و شوراها وجود دارد و آنچه مهم است ارتقای سرمایه اجتماعی نظام است. کاهش سرمایه اجتماعی در تهران بیشتر از سایر نقاط کشور زشتی خود را نشان داده که لازم است ارتقا آن پیوست قرار گیرد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر حکیم انقلاب فرمودند تهران نماد آبادی و سبک زندگی در کشور و خط‌دهنده برای شهرهای سراسر کشور است، لذا از همه نمایندگان شریف ایران مدد می‌طلبم این برادر کوچک خود را یاری کنید تا با فعالیت جهادی و تکیه بر نخبگان بتوانیم الگویی از یک کلانشهر مطلوب در جهان اسلام ارائه نماییم و در گام دوم انقلاب در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی قدم برداریم.

زاکانی خاطرنشان کرد: اکنون برای اداره کلانشهر تهران انتخاب شده‌ام و از اعتماد اعضای شورای شهر تشکر می‌کنم اگر صلاح بدانید آماده خدمت‌رسانی در سنگر دیگر هستم و اگر مصلحت ندانید در مجلس شورای اسلامی و در کنار شما خواهم بود. امروز عرصه جهاد دیگری را پیش روی خودم می‌بینیم و ناسزاها را بر جان خریدم تا خدمت کنم.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی