دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ 20 October 2025
يکشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۵
کد خبر: ۴۵۸۵۷

ورود چهاردهمین محموله واکسن کرونا

ورود چهاردهمین محموله واکسن کرونا
چهاردهمین محموله واکسن کرونا تهیه شده توسط جمعیت هلال احمر حاوی یک میلیون و ۱۱۰ هزار دُز واکسن، امروز یکشنبه ۲۴ مردادماه، در فرودگاه امام خمینی (ره) به وزارت بهداشت تحویل داده شد.

 رئیس جمعیت هلال‌احمر از واردات دومین محموله واکسن کرونا تهیه شده از سوی این جمعیت در یک هفته گذشته به کشور خبر داد و گفت: با واردات چهاردهمین محموله واکسن به کشور، هلال‌احمر هم تمام توان خود را برای تسریع در روند واکسیناسیون عمومی به کار گرفته و این روند ادامه دارد.

همتی چگونگی واردات واکسن به کشور را توسط جمعیت هلال احمر تشریح کرد و گفت: این جمعیت به دلیل ماهیت بین المللی‌اش که عضوی از نهضت صلیب سرخ و هلال احمر به حساب می‌آید توانسته با کمک صلیب سرخ چین و حمایت دستگاه‌های مسئول در کشور، نسبت به عقد قرارداد و همچنین تعهدِ انجام قرارداد با شرکت تولید کننده برای تهیه‌ی واکسن کرونا اقدام کند.

وی تصریح کرد: واردات واکسن از چین به ایران همچون گذشته توسط هلال‌احمر انجام و محموله دریافتی در فرودگاه امام خمینی(ره) در آخرین گام به نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحویل داده می شود.

همتی با اعلام اینکه واردات واکسن از سوی هلال‌احمر همچنان ادامه دارد، تاکید کرد: در یک هفته گذشته دو محموله واکسن و در مجموع تاکنون ۱۴ محموله شامل ۱۵ میلیون و ۹۶۰ هزار دُز واکسن کرونا توسط ۱۶ پرواز به کشور منتقل شده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر «تامین واکسن به هر شکل ممکن در کشور» افزود: جمعیت هلال‌احمر بنا بر رسالت خود و با تکیه بر منویات مقام معظم رهبری، در شرایط سخت بیماری کرونا در کنار مردم و کادر درمان ایستاده و تا واکسیناسیون کامل جامعه، واردات واکسن را ادامه خواهد داد.

منبع: ایلنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

این اثر هنری از «چرچیل» به حراج گذاشته شد +عکس

مایلی کهن: درویش قربانی شد | هنوز چیزی از لیگ نگذشته که بخواهیم به دنبال تغییر هاشمیان باشیم

افزایش خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه | ۳۵۹ کشته از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون

دارایی صندوق‌های طلا در بورس از ۳۰۰ همت گذشت

مرگ تلخ کودک یک‌ و نیم‌ ساله در سطل آب کولر

پزشکیان: روا نیست منابع معیشتی مردم صرف حقوق ساختارهای ناکارآمد شود

موافقت اتحادیه اروپا با حذف تدریجی واردات نفت و گاز از روسیه

۱۹ رئیس دانشگاه تائید شدند +اسامی

دیدار مشاور امنیت ملی عراق با علی لاریجانی

جنجال بر سر جایزه‌ای که به ستاره ایرانی نرسید

لغو پرواز تهران به بندرعباس به‌دلیل نقص فنی

پزشکیان: نظام اداری کشور بسیار فربه، ناکارآمد و کُند است | هر بخش این نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود

شاخص بازار بورس؛ دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴

رئیس‌جمهور آمریکا افتخار می‌کند که صنعت هسته‌ای ایران را از بین برده‌؛ ایرادی ندارد، به همین خیال باشید | اما اصلاً شما چه کاره هستید که اگر کشوری صنعت هسته‌ای دارد، در قبال آن باید و نباید مطرح کنید | اصلا این منطقه چه ربطی به شما دارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی