۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۵۱
سه‌شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۵۹۶۸

تورهای گردشگری همچنان برقرار است

تورهای گردشگری همچنان برقرار است
با وجود اعلام محدودیت‌های شدید کرونایی تا ۳۰ مرداد، آژانس‌های گردشگری تهران از تداوم برقراری تورهای گردشگری خبر می‌دهند.

ستاد ملی مبارزه با کرونا روز شنبه در جلسه خود اعلام کرد برای کنترل شدیدتر موج پنجم کرونا در کشور، از تاریخ دوشنبه 25 مرداد 1400 تا شنبه 30 مرداد به مدت شش روز تعطیل است و ممنوعیت های تردد در جاده ها اعمال می‌شود.

 برخی آژانس‌های مسافرتی تهران  علیرغم شیوع موج پنجم  سهمگین کرونا و اعلام اعمال محدودیت سفر  تقریبا تمام سفر ها هم در قالب تور مسافرتی و هم به صورت فروش بلیت مطابق روال عادی ادامه دارد.

اپراتور یکی از آژانس‌های مسافرتی در محدوده میدان انقلاب گفت که امکان خرید و رزرو بلیت در صورت وجود ظرفیت وجود داشته و برنامه تور گردشگری هم برقرار است و ممنوعیتی اعلام نشده است.

برای اطمینان بیشتر با دو آژانس دیگر در شمال تهران و واقع در سعادت آباد و میدان آرژانتین نیز تماس حاصل شد که پاسخی مشابه دادند.

گرچه برخی از آژانس‌های مسافرتی توصیه به امتناع از سفر داشتند و از شرایط وخیم کرونا در ناوگان های حمل نقل عمومی  و از تعطیل بودن رستوران ها و پاساژهای شهرهای سیاحتی خبر می‌دادند، اما متاسفانه پیگیری‌های صورت گرفته، منعی برای رزرو بلیط و برگزاری تورهای گردشگری چه زیارتی و چه سیاحتی  وجود نداشته و هیچ گونه ابلاغیه و اطلاعیه ای نیز مبنی بر محدودیت یا ممنوعیت انجام سفرها از سوی دستگاه های مسئول خطاب به این آژانس ها صادر نشده است. 

بر اساس اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، همه ادارات از جمله بانک‌ها و همچنین گروه‌های شغلی 2، 3 و 4، از دوشنبه (25 مرداد) تا پایان روز کاری شنبه هفته آینده (30 مرداد) تعطیل خواهند بود.

در حالی که مطابق مصوبه ستاد ملی مبارزه باکرونا مراکز اقامتی (شامل هتل، متل، مهمان‌پذیر، پانسیون و مشاغل مشابه) در فهرست مشاغل گروه یک جایی ندارد و باید تعطیل باشند، اما ظاهرا همچنان بدون هیچگونه منعی به فعالیتهای خود ادامه می‌دهند درحالیکه  به نظر می‌رسد انجام سفر از طریق وسایل حمل و نقل عمومی به مراتب بیشتر از سفر با اتومبیل شخصی خطرآفرین بوده و در شیوع هرچه بیشتر ویروس تاثیر دارد.

از سوی دیگر به نظر تعطیلی همه ادارات و مشاغل غیرضروری و همچنین عدم ممنوعیت سفر در قالب تورهای مسافرتی خود عاملی برای ترغیب بیشتر مردم برای انجام سفر است. اتفاقی که در تعطیلی 6 روزه قبلی تهران مشاهده شد و علی‌رغم اعلام جلوگیری از هرگونه تردد، انبوهی از مردم چه با خودروی شخصی و چه از طریق تورهای گردشگری عازم سفر شدند و در نهایت آن تعطیلات نه تنها موجب کنترل بیماری کرونا نشد بلکه به سرکشی بیشتر آن کمک شایانی کرد.

با توجه به اوضاع بحرانی فعلی این بار انتظار می‌رود با توجه به رکورد بی سابقه آمار مبتلایان و مرگ میر ناشی از کرونا نظارت‌های سرسختانه تری اعمال شود و با متخلفین برخورد قاطع صورت پذیرد تا مجدداً 6 روز قرنطینه پیش رو همانند دفعه قبلی تبدیل به تعطیلات و فرصتی برای سفر نشود.

منبع: تسنیم

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی