۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۰:۴۴
يکشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۰
کد خبر: ۴۶۱۰۹

نمایندگان مجلس از «رستم قاسمی» به عنوان مدیری عملیاتی و جهادی حمایت کردند

نمایندگان مجلس از «رستم قاسمی» به عنوان مدیری عملیاتی و جهادی حمایت  کردند
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با امیدواری نسبت به تحقق ساخت یک میلیون واحد مسکونی به صورت سالیانه و ارتقای پروژه‌های راهی و عمرانی در دوره تصدی«رستم قاسمی» از وی برای ورود به کابینه دولت سیزدهم حمایت کردند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی یا یادآوری کارنامه موفق«رستم قاسمی» در پٌست‌های مدیریتی، وی را  به سبب داشتن روحیه جهادی و عملیاتی، برای تصدی وزارت راه و شهرسازی مناسب دانستند و از وی حمایت کردند.

«صدیف بدری» نائب رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، قاسمی را مدیری جهادی توصیف کرده و گفته است: با حضور وی در وزارت راه و شهرسازی مشکلات در بخش راه و عمران کاهش خواهد یافت. هم چنین امکان حل مشکلات بخش مسکن با برنامه رستمی امکان پذیر است و پیش بینی این است که در جلسه رای اعتماد نیز رای بالایی بیاورد.

«مسلم صالحی» نماینده مردم اقلید نیز رزومه قاسمی در ابر پروژه‌های عمرانی را مثبت ارزیابی کرده و گفتن است: با اینکه در جریان گمانه زنی ها نام وی برای تصدی وزارت نفت مطرح بود اما رزومه مثبت وی در ابر پروژه هاو فعالیت های عمرانی،جاده سازی و مسکن تاییدی بر معرفی او برای تصدی وزارت راه و شهرسازی است.

«محمدرضا میرتاج الدینی» نائب رییس کمیسیون برنامه و بودجه نیز اعلام کرده است که وی قطعا رای اعتماد نمایندگان را کسب خواهد کرد.

وی گفته است: قاسمی هر کجا کار کرده است موفق بوده و بسیاری از مشکلات وزارت نفت در دوره مدیریت وی حل شده است.

«اکبر احمدپور» از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز از وی حمایت کرده و گفته است: وی در اجرای طرح های مهم اقتصادی نقش داشته است و از مدیران جهادی و با تجربه است.

«اسماعیل کوثری» نماینده مردم تهران در مجلس نیز گفته است: آقای قاسمی انگیزه خدمت رسانی به مردم و روحیه جهادی دارد.وی توانمند است و به همین دلیل برای وزارت راه و شهرسازی انتخاب شده است. این روحیه به وی کمک می‌کند که کارهای بزرگی برای مردم در وزارت راه و شهرسازی انجام دهد.

«عادل نجف زاده» رییس کمیته حمل ونقل زمینی و عمرانی کمیسون عمران مجلس نیز از وی حمایت کرده و گفته است: وزارت راه یک وزارتخانه تخصصی و زیر ساختی است. با توجه به شناختی که از روحیه و کارکرد عملیاتی قاسمی دارم با حضور وی وانتخاب بک تیم کارشناسیِ غیر سیاسی، توفیق بسیار خوبی در ارتقای زیرساختی جاده ها و راه‌های کشور خواهیم داشت.

«جعفر قادری»نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی نیز قاسمی را صاحب صلاحیت علمی و تجربی عنوان کرده و گفته است: کارهای بزرگی که رستم قاسمی با مدرک مهندسی عمران به عنوان فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا در احداث فرودگاه‌ها، بنادر، آزادراها و بزرگراه‌ها جاده‌های اصلی، فرعی و مسکن داشته است تاییدی بر صلاحیت علمی و تجربی وی است.

«سید محسن دهنوی» که نمایندگی مردم تهران را در مجلس شورای اسلامی دارد نیز گفته است: قاسمی مدیری توانمند و امتحان پس داده است.

وی گفته است: قاسمی در شرایط تحریم کارآمدی بی نظیری داشته است. با آمدن او به وزارت راه و شهرسازی ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال ممکن خواهد شد.هم چنین حضور وی در کابینه به اتخاد رویکردهای فرادستگاهی کمک خواهد کرد.

«منصور علی زارعی»نماینده مردم ساری و از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس نیز گفته است: قاسمی تجربه خوبی در اجرا دارد.در وزارت نفت خوب کار کرده است و با توجه به سابقه عمرانی میتواند عملکرد مثبتی در راه و مسکن داشته باشد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی