۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۱۹:۲۹
شنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۰
کد خبر: ۴۶۴۱۷

صلیب سرخ ۸۵۰ هزار دلار به ایران برای مقابله با خشکسالی کمک کرد

صلیب سرخ ۸۵۰ هزار دلار به ایران برای مقابله با خشکسالی کمک کرد
مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر کشورمان از تخصیص کمک ۸۵۰ هزار دلاری فدراسیون بین المللی صلیب سرخ به ایران در راستای مقابله با خشکسالی خبر داد.

حسن اسفندیار در خصوص تداوم فعالیت های جمعیت هلال احمر در راستای مقابله با خشکسالی در کشور گفت: هلال احمر در راستای مقابله با خشکسالی در وهله اول از امکانات داخلی و در ادامه از کمک های بین المللی در راستای مقابله با خشکسالی استفاده خواهد کرد. تمام تلاش ما این است تا آلام شهروندانی که زندگی آن ها تحت تاثیر خشکسالی قرار گرفته است، کاهش یابد.

وی افزود: پیش بینی هلال احمر برای ورود به مقوله خشکسالی خوب و مبتنی بر حقایق بود و امروز که در اوایل شهریورماه هستیم، هنوز هم زندگی مردم برخی مناطق تحت تاثیر خشکسالی است. هلال احمر در این مناطق امروز در سه جبهه در حال تلاش است تا به مردم امدادرسانی کند. برای نمونه عمده مناطق درگیر با خشکسالی در استان های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و خوزستان هستند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار خشکسالی متاسفانه پیک پنجم کرونا نیز زندگی مردم را در این مناطق سخت تر کرده و تعداد زیادی از هموطنان هر روز به این بیماری مبتلا می شوند و همین امر سبب شده است تا هلال احمر در این عرصه نیز به کمک مردم شتافته و قسمتی از توان خود را صرف این مساله کند. از سوی دیگر جنگ در افغانستان سبب شد تا خیل عظیمی از جمعیت این کشور به ایران پناه آورده و امروز استان های سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و خراسان رضوی درگیر این مساله هستند و تلاش می شود تا خدمت رسانی به این پناهندگان نیز صورت گیرد.

اسفندیار ادامه داد: این سه اتفاق، کشور را به صورت مشخص تحت تاثیر قرار داده و به همین واسطه هلال احمر تمام تلاش خود را در این سه حوزه انجام داده تا این عرصه ها به شکل بهتری مدیریت شوند. به علت گسترده بودن این اتفاقات هلال احمر درخواست کمک از نهادهای بین المللی نیز داشت تا بتواند خدمات بهتری ارائه دهد. در همین راستا پروپوزالی در جهت ارائه به صندوق اضطراری مقابله با خشکسالی نگارش و برای دفتر فدراسیون بین المللی صلیب سرخ در ژنو ارسال شد. بحث های فنی در این خصوص انجام و پروژه جمعیت هلال احمر پس از بررسی در ۱۱ کمیته تخصصی به تصویب رسید.

مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: هلال احمر فارغ از این مسائل در مردادماه طرح نذر آب ۴ را در استان های درگیر خشکسالی آغاز کرد و پس از تصویب برنامه مقرر شد تا فدراسیون بین المللی صلیب سرخ نیز به این برنامه کمک داشته باشد و مبلغ تخصیص داده شده نیز به صورت مشخص در ۴ استان هرمزگان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان و کرمان هزینه خواهد شد.

وی افزود: تامین آب شرب سالم، حمل آن به مناطق روستایی، پروژه تصفیه آب، مقابله با بیماری هایی که بواسطه کمبود آب در برخی مناطق شایع می شود، اعزام پزشکان و کاروان های سلامت به مناطق دورافتاده، شناسایی بیماران دارای مشکل خاص و ارجاع به بیمارستان های پیشرفته کشور، کمک به معیشت مردمی که بواسطه از بین رفتن منابع آب مشاغل خود را از دست داده اند، حمایت روانی از مردم متاثر از خشکسالی، اعزام تیم های روانشناسی به مناطق درگیر خشکسالی و ارائه کمک های نقدی به نیازمندان از جمله اقداماتی است که در دستور کار هلال احمر در این ایام قرار گرفته است.

بر اساس اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، مدیرکل عملیات و برنامه‌های بشردوستانه این جمعیت با اشاره به این که امروز امکان انتقال کمک های بین المللی به داخل کشور مهیا شده است، اظهار کرد: بواسطه تحریم های شدیدی که علیه ایران وضع شده، سیستم بانکی ایران نیز مسدود شده است و تا به امروز امکان انتقال کمک های بین المللی به داخل کشور وجود نداشت و مشخصا پس از انجام رایزنی، دفتر منطقه ای فدراسیون بین المللی صلیب سرخ تمهیداتی را انجام داد و به کمک این نهاد بزودی یک کانال مالی ایجاد می شود تا به راحتی بتوان کمک های بین المللی را دریافت کرد.

اسفندیار با تاکید بر این که مبالغ تخصیص داده شده صرفا در حوزه هایی هزینه می شود که فدراسیون بین المللی صلیب سرخ موافقت کرده، گفت: پس از تلاش هایی که در ماه های اخیر صورت گرفت، تا به امروز برای مقابله با خشکسالی مبلغ ۸۵۰ هزار دلار به ایران تخصیص داده شده است و با توجه به میزان آسیب دیدگی استان ها، میان ۴ استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و خراسان جنوبی تقسیم شده و در موارد و مناطق ذکر شده هزینه می شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی