دونالد ترامپ: طالبان تسلیحات آمریکا را تحویل بدهد
«دونالد ترامپ»، رئیسجمهوری سابق آمریکا خواستار اقدام نظامی علیه طالبان در صورت عدم استرداد تسلیحات این کشور شد.
وی شامگاه گذشته -دوشنبه- گفت که واشنگتن باید از طالبان بخواهد تا تمامی تجهیزات آمریکایی را که در جریان تسلط بر افغانستان از نیروهای امنیتی افغان مصادره شده، پس دهد، در غیر این صورت علیه این گروه از نیروهای نظامی استفاده کند.
ترامپ طی بیانیهای اعلام کرد: «در تاریخ سابقه نداشته که خروج از جنگی به این بدی یا ناشایستگی انجام شود... تمام تجهیزات باید بلافاصله به آمریکا بازگردانده شود و این یعنی تا آخرین دلار ۸۵ میلیارد دلاری که خرجشان شده.»
وی گفت: «اگر این تجهیزات را پس ندادند باید یا با نیروی نظامی بیتخفیف وارد کار شویم و آنها را بگیریم و یا حداقل با بمباران به کلی نابودشان کنیم. هیچ کس هرگز فکر نمیکرد چنین حماقتی ممکن باشد!»
منبع: ایلنا
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
حسین راغفر در گفتوگو با فراز مطرح کرد
- تازهها
- پربازدیدها
در گفتوگو با هاشم اورعی رییس اتحادیه انجمنهای انرژی ایران، مطرح شد
رییس کانون بازنشستگان به فراز: معوقات بازنشستگان هرچه سریعتر و یکجا پرداخت شود
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز:
مینو محرز در گفتوگو با فراز توضیح میدهد