۱۵ شهريور ۱۴۰۵ ۲۰:۲۶
سه‌شنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۵
کد خبر: ۴۶۷۷۶

برای بازگشایی حضوری مدارس فراهم شدن تمهیدات لازم از جمله واکسیناسیون عمومی نیاز است

برای بازگشایی حضوری مدارس فراهم شدن تمهیدات لازم از جمله واکسیناسیون عمومی نیاز است
در آستانه سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰، تصمیم گیری پیرامون بازگشایی حضوری و یا غیرحضوری مدارس نهایی نشده؛ با این حال سیاست ستادملی کرونا و وزارت آموزش و پرورش بر آغاز یک سال تحصیلی سلامت و ایمن برای معلمان و دانش آموزان است و بازگشایی حضوری منوط به فراهم شدن تمهیدات لازم از جمله واکسیناسیون عمومی شده است.

هفته گذشته، رئیس ستاد ملی کرونا در هشتاد و دومین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا با اذعان نسبت به این مسئله که موضوع بازگشایی مدارس و جلوگیری از این عقب افتادگی آموزشی یک ضرورت و لازم است همه مقدمات، به ویژه تنویر افکار عمومی، برای بازگشایی مدارس، انجام شود بر اطلاع رسانی سریع و صحیح به خانواده ها تاکید کرده و گفته بود که پیش از آغاز سال تحصیلی، هر فردی که با دانش آموز مرتبط است، از معلم و کادر مدرسه گرفته تا راننده های سرویس مدارس و والدین دانش آموزان، واکسینه خواهند شد و باید همه مقدمات، به ویژه تنویر افکار عمومی، برای بازگشایی مدارس، انجام شود.

رئیس جمهور  همچنین در اولین گفت وگوی خود پس از تشکیل دولت جدید در سیزدهم شهریورماه اعلام کرد که هر نوع اقدام مانند بازگشایی مدارس در گرو این است که ما واکسیناسیون را دنبال کنیم تا به حد قابل قبولی برسد.

 در همین راستا، اخیرا علیرضا کمرئی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برنامه تدریجی این وزارتخانه برای ارائه آموزش‌ها از آبان ماه خبر داده و گفته است که فعالیت‌های آموزشی قطعاً از ابتدای مهرماه و آموزش‌های حضوری نیز به تدریج از آبان ماه در مدارس کشور شروع خواهد شد.

وی در رادیو گفت‌وگو با بیان اینکه ما در این ۱۸ ماهی که از شرایط کرونایی و آموزش‌های غیرحضوری گذشته به اندازه کافی انباشت اطلاعات و دانش و تجربیات بین المللی در این زمینه به دست آوردیم گفت:  بازگشایی مدارس از آبان ماه به صورت حضوری مصوبه و تصمیم ستاد است.

کمرئی با بیان اینکه در مدارس کمتر برخوردار و مناطق محروم کشورمان، امکان فاصله گذاری اجتماعی بیشتر است گفت: در این نوع مدارس با رعایت پروتکل‌ها، می‌توان آموزش‌ها را به صورت حضوری ارائه کرد.

وی به وضعیت تراکم کلاس های درس نیز اشاره کرده و گفته است که دو مولفه اصلی برای برگزاری آموزش‌های حضوری وجود دارد.  مبنای ما برای آموزش حضوری این است که تعداد دانش آموزان در هر کلاس درس ۱۵ نفر باشد و مولفه دوم هم تراکم جمعیت در کل مدرسه است.

همچنین  احمد حسین فلاحی عضو سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نهادی که در این مدت حرف اول و آخر را زد و می‌زند و به عبارتی دیگر تصمیم گیرنده اصلی، ستاد ملی مقابله با کروناست گفت: درمورد مناطق کم برخوردار که تعداد دانش آموزان کم است آموزش‌ها به صورت حضوری است و در مورد دانشگاه‌ها نیز این موضوع را با وزیر علوم وقت مطرح کرده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه آموزش غیرحضوری در مورد برخی دانشگاه‌ها و رشته‌های دانشگاهی بی معناست اظهارکرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای از آن دانشگاه‌هایی است که دانشجویانش باید حضوری آموزش ببینند که البته موارد و اصول بهداشتی هم رعایت می‌شود.

عضو سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از جلسه کمیسیون در روز سه شنبه برای تصمیم گیری در این مورد خبرداد و گفت: ما فردا جلسه‌ای برگزار خواهیم کرد و تصمیم گیری نهایی هم با ستاد ملی مقابله با کروناست.

 این در حالی است که واکسیناسیون فرهنگیان هنوز به اتمام نرسیده و پیرامون واکسیناسیون جمعیت دانش آموزی نیز تصمیمی اتخاذ نشده است و  همچنان درباره بازگشایی حضوری مدارس به طور قطعی تصمیمی نهایی و اعلام نشده است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی