دوشنبه ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ 08 September 2025
سه‌شنبه ۱۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۴۶۷۸۵

بسیاری از مواد دارویی در گمرکات در حال فاسد شدن هستند

بسیاری از مواد دارویی در گمرکات در حال فاسد شدن هستند
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که بسیاری از کالاهای دارویی همچون سرم و شیرخشک در گمرکات در حال فاسد شدن هستند، از دولت خواست که به این موضوع توجه کند.

حجت الاسلام نصرالله پژمانفر در تذکری در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس گفت: این سرم‌هایی که اکنون در دستان من است پنج سال است که به کشور وارد شده و در حال فاسد شدن هستند. اینها سرم‌هایی است که برای بیماران دیالیزی استفاده می‌شود، چند سال در گمرکات معطل مانده و در حال فاسد شدن است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اکنون نیز این شیرخشک‌هایی که نشان می‌دهم از دیگر مشکلات مردم است، مردم از این داروخانه به آن داروخانه برای تهیه آن سرگردان هستند ولی اکنون حجم قابل توجهی از مواد دارویی، سرم‌ها و شیرخشک‌های در حالی که در گمرکات مانده‌اند در حال فاسد شدن هستند.

نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: به آقای خاندوزی گفته بودم باید برای کالاهایی که در گمرکات می‌مانند و فاسد شدنی است، برنامه ریزی شود و به مردم عرضه شود. اینها بیت‌المال است و برایش پول پرداخت شده است.

در ادامه محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر پژمانفر بیان کرد: کمیسیون اقتصادی و آقای پورابراهیمی این مباحث را از گمرک پیگیری کند، اما موضوعی که باید به آن توجه کنیم این است که این سرم‌ها از سال ۱۳۹۵ به کشور وارد شده و حتما واردات آن توسط بخش خصوصی انجام شده است، به هر دلیلی ممکن است کالاهایی که وارد گمرکات ما می‌شود برای مدتی معطل بماند، ولی اینگونه نیست که این سرم‌ها اکنون در شرایط کرونایی وارد شده باشند و معطل بماند. خیلی از کالاها وارد می‌شوند و به دلایلی در گمرکات باقی می‌ماند.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

انتشار تصاویر جدید از اصابت موشک ایرانی به حیفا +ویدیو

قرصی که این روزها زنان جوان برای هر چیزی مصرف می‌کنند!

در جلسه بین مقامات سفارت شوروی و آمریکا در مورد آینده محمدرضاشاه چه گذشت؟

نقدی به مستند بی‌بی‌سی در خصوص امام موسی صدر

نابغه ۱۵ ساله کامپیوتر، جدیدترین قدیس کلیسای کاتولیک شد

همسر سوم ناصر محمدخانی: ناصر عاشق لاله بود

ماکس وبر، ریشۀ «سرمایه‌داری» را در کدام مذهب پیدا کرد؟

گروسی: امروز خطر وقوع یک درگیری هسته‌ای بیشتر از گذشته است/ چین در حال تولید بیشتر سلاح هسته‌ای است

گسترش محدوده عملیاتی یمن معادلات امنیت دریای سرخ را تغییر می‌دهد

افغان‌ها نگذاشتند در تفاهم‌نامه کلمه‌ای از حقابه بیاید، سفیر خودمان هم می‌گفت امضا کنید!

کشف یک محموله دارو و واکسن قاچاق در مازندران

اجرای قطعه «پُرسون پُرسون»؛ بهترین خاطره سفیر کره جنوبی در ایران

شائبه‌ مهندسی انتخابات نظام پزشکی وجود دارد

پیشنهاد سردبیر
زندگی