پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
کد خبر: ۴۶۹۳۶

بایدن: نمی‌توانیم به هرجایی که القاعده هست، حمله کنیم

بایدن: نمی‌توانیم به هرجایی که القاعده هست، حمله کنیم
رئیس‌جمهور آمریکا با ادعای اینکه ممکن است سازمان تروریستی القاعده به افغانستان بازگردد، اما اذعان کرد که واشنگتن دیگر نمی‌تواند به هر جایی که القاعده در آن حضور دارد، لشکرکشی کند.

در حالی که انتقادهای جهانی از عملکرد دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا در نحوه فرار عجولانه از افغانستان - که منجر به کنترل طالبان بر دولت کابل شد - همچنان ادامه دارد، اما بایدن بار دیگر از این تصمیم خود دفاع کرد.

بایدن بامداد یکشنبه اذعان کرد که آمریکا نمی‌تواند به هر کشوری که سازمان تروریستی القاعده در آن حضور دارد، حمله نظامی کند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، وی که در مراسم یادبود قربانیان حادثه یازدهم سپتامبر در پنسیلوانیا صحبت می‌کرد، گفت: «آیا القاعده ممکن است به [افغانستان] بازگردد؟ بله! ولی می‌دانید موضوع چیست، آنها از قبل به خیلی جاهای دیگر بازگشته‌اند».

رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: «پس رویکرد چیست؟ هر جایی که القاعده در آن حضور دارد، ما باید به آن حمله کنیم و نیروهایمان در آنجا باقی بمانند؟ بیخیال!»

بر اساس این گزارش، بایدن در ادامه مدعی شد: «اینکه فکر می‌کردیم افغانستان را می‌توان واقعا متحد کرد، اشتباه بود... نیروهای آمریکا اما به هدف اصلی خود یعنی کشتن اسامه بن لادن رهبر القاعده در دوم می ۲۰۱۱ دست یافتند».

این در حالی است که دولت وی شامگاه پنجشنبه و در آستانه در آستانه فرا رسیدن سالگرد حوادث ۱۱ سپتامبر در پیامی به کنگره وضعیت اضطراری مربوط به «تهدیدهای تروریستی» علیه ایالات متحده که نخستین بار سال ۲۰۰۱ اعلام شده بود را به مدت یک سال دیگر تمدید کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

مطالبه‌گری نهاد گریز در دانشگاه

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

پیشنهاد سردبیر
زندگی