۱۶ شهريور ۱۴۰۵ ۰۱:۴۶
سه‌شنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۴:۳۶
کد خبر: ۴۷۰۶۳
رونمایی از خدمتی جدید در بانک‌داری:

بانک ملی از «طرح صدف» رونمایی کرد

بانک ملی از «طرح صدف» رونمایی کرد
طرح صدف مختص به قشر خاصی نیست و همه طیف‌های جامعه با توجه به توان و نیاز مالی با افتتاح حساب می‌توانند از تسهیلات کم بهره بانک ملی استفاده کنند.

بانک ملی ایران در سالروز تولد ۹۳ سالگی خود، «طرح صدف» را ‌جهت پاسخگویی به مشتریان برای رفع تمامی پرسش‌های مالی و همچنین تسهیل و تسریع در فرآیند خدمات اعتباری، در تمامی شعبه‌های سراسر کشور در دسترس مشتری‌ها خواهد بود. از این پس مشتری‌های این بانک می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به راحتی پاسخ‌های خود را دریافت کنند.

 

در این خصوص باید اضافه کنیم که این طرح در قالب «عقد مرابحه» (قراردادی که در آن عرضه‌کننده، بهای تمام‌شده اموال و خدمات را به اطلاع متقاضی می‌رساند) و بر اساس میزان ماندگاری منابع نزد بانک در قبال سپرده‌های ۶ ماهه، ۹ ماهه و یک ساله به شهروندان پرداخت خواهد شد. بر اساس این طرح مشتریان بانک ملی از این پس می‌توانند با سپرده‌گذاری در شعب بانک باتوجه به نوع نیاز و توانمندی خود در پرداخت اقساط از تسهیلات متنوع این طرح هم بهره‌مند شوند. 

 

نکته‌ای که در طرح صدف، خدمتی که به تازگی به مشتری‌های بانک ملی ارائه می‌شود، نظرات را به خود جلب کرده این است که این طرح مربوط به طیف یا قشر خاصی نیست و همه شهروندان از کارگر، کارمندان، اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، زنان، سرپرستان خانواده، دانشجویان، پزشکان، وکلا، مهندسان، کارآفرینان و ... می‌توانند با افتتاح حساب و سپرده‌گذاری به اندازه توان و نیاز خود در بانک ملی از این خدمات نوین بانکی استفاده کنند.

 

لازم به ذکر است که در طرح صدف، نرخ سود تسهیلات موضوع در آن از «یک درصد» تا« ۱۸ درصد» و مدت بازپرداخت تسهیلات اعطایی آن از «۱۲ ماه تا ۶۰ ماه» محاسبه خواهد شد.

 

از این رو مشتری‌هایی که متقاضی این طرح و دریافت تسهیلات در قالب طرح صدف هستند ی‌توانند با حضور در شعبه‌های بانک ملی در سراسر کشور و یا از طریق «نشان بانک» که اولین شعبه دیجیتال بانک ملی ایران محسوب می‌شود و همچنین با مراجعه به سامانه‌های بانک‌داری الکترونیک بانک ملی مانند «بام» به صورت غیر حضوری نسبت به بازگشایی حساب اقدام کنند و با سپرده‌گذاری در بانک بعد از ۶ ماه از تاریخ افتتاح حساب برای دریافت تسهیلات در قالب طرح صدف به شعبه مراجعه و با توجه به شرایط و نیاز مالی خود با انتخاب یکی از تسهیلات متنوع طرح از مزایای آن استفاده نمایند.

 

نکته دیگر که باید برای توضیح طرح صدف اضافه کنیم آن است که در این طرح امتیاز اخذ تسهیلات، قابل انتقال به افراد درجه یک خانواده شامل پدر، مادر، فرزندان، خواهر، برادر و همسر نیز می‌باشد که این موضوع نشان دهنده آن است که این طرح تا میزان گسترده و فراگیر است.

 

همچنین مشتریان بانک ملی برای به دست آوردن اطلاعات بیشتر برای استفاده از تسهیلات فوق می‌توانند به یکی از شعب بانک ملی ایران در سراسر کشور مراجعه و یا با واحد ارتباط مردمی بانک ملی ایران با خطوط ویژه تلفن «۴۱۴۰-۰۲۱» و «۶۶۷۳۳۸۸۰-۰۲۱» تماس گرفته و سوالات خود را از کارشناسان این بانک بپرستند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
تداوم فشار‌های اقتصادی آمریکا بر ایران و چالش‌های تهران در تنگه هرمز
زمستان امسال کمبود گاز ۶۰ درصدی داریم! | ناترازی بنزین تنها با افزایش قیمت حل نمی‌شود | ده سازمان دیگر مثل «سازمان بهینه‌سازی انرژی» ایجاد شود، مسئله بدتر می‌شود که بهتر نمی‌شود! | وزارت نیرو آدرس غلط می‌دهد | ۸۰ درصد چاه‌های گازی کشور، در نیمه دوم عمر خود هستند
شاخص محیط کسب‌وکار رکورد ۸ ساله را شکست | قم، بهترین استان برای کسب و کار
تصویب قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل برای تغییر نقشه‌های جهانی
جنگ نفتکش‌ها میان ایران و آمریکا: این منازعه طولانی به کجا می‌انجامد؟
سلاجقه: امیدواریم مجوز میدان نفتی سهراب برگردد؛ کارشناس محیط زیست پروژه هورالعظیم، صلاحیت و سواد لازم را ندارد
جنگ ایران احتمالاً شش ماه دیگر ادامه خواهد یافت
افزایش سرمایه ۲۲.۵ درصدی «ونوین» ثبت شد
شعب بانک تجارت تا پایان شهریورماه از ساعت ۰۷:۰۰ تا ۱۳:۰۰ به مشتریان خدمت‌رسانی می‌کنند
فراخوان نخستین رویداد هنری بانک دی
۵ ربع‌سکه بهار آزادی به برندگان قرعه‌کشی سان در الکامپ رسید
پشتوانه‌ای برای روزهای پیش‌بینی‌نشده
‌سایپا از مرز تولید روزانه ۶۰۰ خودروی کامل عبور کرد/ آغاز تولید عبور مستقیم هم‌زمان با تکمیل خودروهای ناقص
اتصال حساب‌های وکالتی بانک ملی ایران به «معاملات برخط برق» در بورس انرژی
اوپک‌پلاس سیاست تولید نفت خود را در نشست یکشنبه بدون تغییر نگه می‌دارد
سرنوشت صد‌ها نفر در منطقه مرزی نابودشده چین همچنان نامشخص است
پیام مدیرعامل بانک صادرات ایران به مناسبت هفتاد وپنجمین سالروز تأسیس بانک
مدیرعامل شفادارو مطرح کرد: رشد ۴۱ درصدی تولید و افزایش سهم بازار شفادارو در سال گذشته/ افزایش سهم بازار هلدینگ پس از ۱۴ سال روند کاهشی
جهان توسط قلدران و دیکتاتور‌ها به پرتگاه رانده می‌شود، اما راهی به سوی آینده‌ای روشن‌تر وجود دارد
اولین اقدام مالی بزرگ ترامپ برای انتخابات میان‌دوره‌ای: کمپین تبلیغاتی ۱۰ میلیون دلاری برای سنای تگزاس
نیرو‌های یمنی مدعی بازپس‌گیری منطقه استراتژیک در میان تشدید درگیری‌ها با حوثی‌ها شدند
تبادل آتش میان نیرو‌های آمریکایی و ایرانی در آب‌های اطراف ایران
لاف زنی نتانیاهو درباره بمباران قطر در آستانه انتخابات
انفجار تانک سوخت در غرب ایران دست‌کم ۱۰ کشته بر جای گذاشت
ورود مهاجران کوبایی و افغانستانی اخراج‌شده از آمریکا به گویان در چارچوب سیاست‌های ترامپ
«نبرد هرمز» روز پنجاه و هشتم | گزارش درحال به روز رسانی
رونمایی بانک دی و صندوق توسعه فناوری‌های نوین از سوپر اپلیکیشن «نُوینو» در نمایشگاه اینوتکس
تأمین مالی زنجیره تولید در بانک ملی ایران ۴۰درصد افزایش یافت
اقدام مسئولانه شما در حمایت از تامین دارو، شایسته سپاس است
پیشنهاد سردبیر
زندگی