اولویت مجلس و وزارت نفت، تامین گاز خانگی و صنعتی در فصل سرما
احمد مرادی با اشاره به پیگیری های صورت گرفته به منظور تامین گاز و برق در فصل زمستان، بیان کرد: کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی پیگیری این موضوع را آغاز کرده و در جلساتی که با وزیر نفت داشتیم ایشان نیز یکی از دغدغه های اصلی خود را تامین گاز در فصل سرما چه در بخش خانگی چه در بخش نیروگاه ها و چه در بخش صنایع مطرح کردند.
وی در ادامه اظهار کرد: وزیر نفت قول دادند تا با اتخاذ تدابیر لازم و پیگیری این موضوع در کارگروهی تخصصی آن را دنبال کنند. ما نیز از وزیر نفت تقاضای ارائه برنامه ای دقیق برای تامین گاز در فصل زمستان را مطرح کردیم که به احتمال زیاد در جلسه بعدی به اعضای کمیسیون ارائه کنند.
نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما باید برنامه ای داشته باشیم تا با نگاهی جامع به مشکلات موجود، جلوی تکرار مشکلاتی که در تامین گاز و برق در زمستان سال گذشته و سنوات قبل با آن مواجه شدیم؛ گرفته شود. تامین گاز چه در بخش خانگی و چه در حوزه نیروگاه ها و صنایع از اولویت های کمیسیون انرژی و وزارت نفت بوده و ما این موضوع را دنبال خواهیم کرد تا ان شاءالله در فصل سرما یا این مشکل به حداقل رسیده و یا کلا مرتفع گردد.
وی در ادامه تاکید کرد: بر اساس گفته وزیر نفت گویا رایزنی ها از طریق وزارت خارجه در حال انجام است تا کسری گاز در فصل سرما از طریق واردات از کشورهایی که رابطه خوبی با آنان داریم، جبران شود.
منبع: ایسنا
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: