چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
جمعه ۲۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۰
کد خبر: ۴۷۱۵۰

سازمان همکاری‌های شانگهای شاهد پیشرفت جدید خواهد بود

سازمان همکاری‌های شانگهای شاهد پیشرفت جدید خواهد بود
سخنگوی وزارت خارجه چین ابراز اطمینان کرد که با پیشبرد رهبران کشورهای سازمان همکاری‌های شانگهای، این سازمان شاهد پیشرفت نوین خواهد بود و برای ایجاد جامعه ای با سرنوشت مشترک از طریق ارتباط نزدیک تر و رفاه بیشتر برای مردم کشورهای منطقه تلاش خواهد کرد.

 «جائو لی جیان» روز جمعه در بیانیه ای گفت: «شی جین پینگ» رییس جمهوری خلق چین امروز جمعه به صورت آنلاین در بیست و یکمین نشست شورای سران سازمان همکاری‌های شانگهای و نشست مشترک سران سازمان همکاری‌های شانگهای و سازمان پیمان امنیت جمعی درباره مساله افغانستان شرکت می کند.  

سخنگوی وزارت خارجه چین با بیان این که امسال برابر با بیستمین سالگرد تاسیس سازمان همکاری‌های شانگهای است، از نقش مثبت این سازمان در امور منطقه ای و بین المللی و تلاش در ایجاد مناسبات جدید بین المللی و جامعه بشری با سرنوشت مشترک قدردانی کرد.

وی با اشاره به برگزاری نشست مشترک سران سازمان همکاری‌های شانگهای و سازمان پیمان امنیت جمعی درباره مساله افغانستان گفت: "تحولات افغانستان با امنیت و ثبات منطقه مرتبط  است.

جائو ادامه داد: کشورهای عضو دو سازمان یاد شده همسایه افغانستان هستند و همگی از روند آشتی صلح افغانستان حمایت می کنند.

به گفته وی چین به عنوان عضو سازمان همکاری‌های شانگهای مایل است با تقویت ارتباط و هماهنگی با کشورهای مربوط برای پیشبرد ساختار سیاسی باز و فراگیر، اجرای سیاست های معتدل و باثبات داخلی و خارجی، قطع روابط با سازمان های تروریستی و برقراری روابط دوستانه افغانستان با کشورهای همسایه اقدام کند.

بیست و یکمین نشست سالانه شورای سران کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای ۲۵ و ۲۶ شهریور در شهر دوشنبه پایتخت تاجیکستان با هدف تقویت همکاری میان اعضای این سازمان برگزار می‌شود و سران کشورهای عضو از جمله دکتر سیدابراهیم رییسی رییس جمهوری ایران در این اجلاس حضور دارند.

منبع: ایرنا

برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی