چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
يکشنبه ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۰
کد خبر: ۴۷۲۲۹

قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد

قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد، تاکید کرد: استان‌ها برای کاهش هر چه بیشتر قیمت سیمان به صورت ویژه پای کار بیایند.

 «سید رضا فاطمی‌امین» در جلسه ویدئوکنفرانسی با رؤسای سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و مدیران عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استانی با موضوع بررسی مسایل مرتبط با صنعت سیمان، افزود: همه فعالان صنعت سیمان مکلف به ثبت‌نام در سامانه جامع تجارت و ثبت اطلاعات خرید و فروش در سامانه «افق» هستند.

وی با بیان اینکه موضوع سیمان در قالب یک برنامه سه‌ماهه به‌صورت مداوم رصد و پایش خواهد شد، اضافه‌کرد: قیمت سیمان در بورس با اجرای این برنامه متعادل شد و قیمت سیمان در بازار نسبت به هفته گذشته باز هم کمتر شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه‌داد: قیمت سیمان به صورت پاکتی به زیر ۲۵ هزار تومان رسید و قیمت سیمان فله هم نزدیک به ۱۸ هزار تومان ارزان‌تر شد.

فاطمی‌امین با بیان اینکه به‌صورت کلان برای تعدیل قیمت سیمان به موفقیت‌های خوبی رسیده‌ایم، تصریح‌کرد: استان‌ها باید بیشتر از این پای کار بیایند و کار به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه عرضه سیمان در بورس تجربه خوبی بوده است، گفت: کارها باید با جدیت هر چه بیشتر دنبال شود و انتظار می‌رود همه پروژه‌ها از جمله ۱۹ پروژه نظام توزیع و پوشش کالا در سامانه با قدرت ادامه یابد.

به گزارش ایرنا، فاطمی‌امین پیشتر نیز با بیان اینکه قیمت سیمان به نرخ پیش از قطعی برق بازگشته، گفته بود: اقداماتی که در جریان کنترل قیمت سیمان در وزارت صنعت انجام شد، برخورد تعزیراتی و دستوری نبود؛ بلکه اصلاح ساختارها منجر به تعادل بازار و کاهش قیمت‌ها شد.

همچنین روز گذشته دبیر انجمن صنفی تولیدکنندگان سیمان به ایرنا گفت: در زمان تامین ۱۰۰ درصدی برق، ماهانه بین ۵.۵ تا ۶ میلیون تن سیمان در کشور تولید می‌شد که با تامین ۶۵ درصدی برق به حدود ۴.۸ تا پنج میلیون تن کاهش یافته است؛ اما با وجود این کاستی‌ها بازار را دوباره به تعادل رساندیم.

«عبدالرضا شیخان» تصریح‌کرد: درخواستی که فعالان سیمانی در دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت داشتند، تامین برق و سوخت برای واحدها بدون توقف در سال بود، زیرا هر زمان وقفه‌ای در تامین این دو خدمت اساسی به وجود آمده، تولید، عرضه و در نتیجه بازار ملتهب شده است.

وی، همچنین بر لزوم تامین سوخت دوم (مازوت) برای کارخانجات به‌ویژه در فصل سرما که عمده قطعی گاز در این ایام اتفاق می‌افتد، تاکید کرد و افزود: به این منظور همه واحدهای تولیدی مخازن ذخیره سوخت‌شان را آماده کرده‌اند و فقط یک هماهنگی بین وزارتخانه‌های صنعت و نفت نیاز است تا همه این مخازن از مازون پُر شوند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

صالحی‌امیری: قالیباف در جنگ دوازده روزه، دولت و نیروهای مسلح را یاری کرد

پیگیری مسیرهای صادراتی جدید برای پسته ایرانی

تصویب اولیه طرح جنجالی الحاق رسمی کرانه باختری در کنست | ۲۵ رأی موافق در برابر ۲۴ رأی مخالف

تصمیم نهایی درباره بانک آینده در آستانه اعلام رسمی

واکنش فرزانه صادق به حواشی فرودگاه اردبیل: این موضوع پررنگ نیست

وزیر بهداشت: کمبود دارو‌ها را به صورت منظم رصد می‌کنیم

رئیس سازمان اداری و استخدامی: تغییر ساختار می‌دهیم، اما هیچ نیرویی را تعدیل نمی‌کنیم

سخنگوی وزارت خارجه: مقاومت لزوماً به‌معنای پشتیبانی صرف از گروه‌های مسلح نیست

انتخاب اولین نخست‌وزیر زن ژاپن؛ سفیر ایران تبریک گفت

جنجال برسر ویدئو نظامی اسرائیل از ربودن اعضای یک خانواده فلسطینی

پیشنهاد وزیر زن اسرائیلی: جنازه یحیی السنوار را بسوزانید | سرنوشت پیکر فرمانده شهید حماس چه می‌شود؟

واکنش جالب آذری‌جهرمی به مطرح شدن نامش برای مدیریت پرسپولیس

وزیر ارتباطات: به هیچ عنوان اجازه انحصار در پروژه فیبر نوری نمی‌دهیم

وزیر راه: تیم بازرسی فرودگاه اردبیل از پروتکل ناآگاه بودند

پیشنهاد سردبیر
زندگی