۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۵:۴۰
دوشنبه ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۱
کد خبر: ۴۷۲۷۸

نماینده مجلس: دولت باید بدهی خود به بانک های دولتی را تسویه کند

نماینده مجلس: دولت باید بدهی خود به بانک های دولتی را تسویه کند
نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس در اظهار نظری درخصوص انتشار صورت های مالی بانک ملی گفت: بار اصلی خدمات رسانی به مردم و بویژه نقاط محرم کشور و نیز حمایت از تولید و اشتغالزائی بر دوش بانک های دولتی خصوصا بانک ملی است .

نائب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس در اظهار نظری درخصوص انتشار صورت های مالی بانک ملی گفت : بار اصلی خدمات رسانی به مردم و بویژه نقاط محرم کشور و نیز حمایت از تولید و اشتغالزائی بر دوش بانک های دولتی خصوصا بانک ملی است .من خود در مجلس بارها شاهد بوده ام در مواردی که بانک ملی قصد بستن یکی از شعب زیانده خود را داشته ، همکارانم در مجلس از این کار ممانعت نموده اند . البته اقدامات نماینده های محترم در جهت حمایت از مردم منطقه خود بحق بوده و می باشد حتی بارها شاهد بوده ام درخواست دایر کردن شعب جدید در مناطق محروم از این بانک داشته اند این در حالی است که به دلیل عدم توجیه اقتصادی ، بانک های دیگه حاضر به دایر کردن شعب در بخشها و شهرهای محروم و دور دست نیستند و این بانک ملی است که با متقبل شدن هزینه های زیاد و از طرف حاکمیت ، با صدها شعبه زیانده به مردم در گوشه کنار کشور خدمات رایگان بانکی ارائه می دهد.

سید کاظم موسوی در ادامه افزودند، دولت های گذشته بدهی های بسیار زیادی به بانک های دولتی دارند که به دولت جناب آقای رئیسی به ارث رسیده است. همچنان که وزارت اقتصاد و دولت در سال گذشته نسبت به تسویه بدهی خود به بانک های صادرات ، ملت و تجارت اقدام نمود و موجب ترمیم و بهبود صورت های مالی آن بانک ها شد ، باید نسبت به تسویه تمام یا بخشی از  بدهی خود همچون سه بانک مذکوربه بانک های دولتی اقدام نماید ، در این صورت ناترازی  و صورت های مالی بانکهای دولتی بسیار بهبود خواهد یافت . در حال حاضر بدهی های تائید شده دولت به بانک ملی نزدیک به پنجاه هزار میلیارد تومان می باشد .هم چنین لازم است دولت سهم خود در ارتباط با افزایش سرمایه بانک بصورت نقدی پرداخت نماید تا شاهد بهبود کفایت سرمایه بانک ملی باشیم ، افزایش سرمایه بانک ملی تا بحال  از محل تجدید ارزیابی ها صورت گرفته است.

نائب رئیس اول کمیسیون اقتصاد مجلس در پایان با استقبال از انتشار صورت های مالی بانک ملی افزودند از وزیر اقتصاد، آقای دکتر خاندوزی درخواست داریم در جهت شفافیت ، هرچه زودتر نسبت به انتشار صورت های مالی دیگر بانک های دولتی نیز اقدام نمایند تا بتوانیم با همفکری دولت و مجلس، کمک ها و مساعدت های ممکن  را به بانک های دولتی بعمل آوریم تا بیشتر از پیش در خدمت مردم و جامعه باشند.

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی