يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
سه‌شنبه ۳۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۷:۰۰
کد خبر: ۴۷۲۹۲

دیدار امیرعبداللهیان با کمیسر عالی ملل متحد در امور پناهندگان

دیدار امیرعبداللهیان با کمیسر عالی ملل متحد در امور پناهندگان
حسین امیرعبداللهیان وزیرامورخارجه در دیدار با کمیسرعالی ملل متحد در امور پناهندگان تاکید کرد ضروری است سازمان‌های بین‌المللی به طور فعالانه تری به وظایف خود نسبت به وضعیت انسانی در افغانستان عمل کنند تا از آواره شدن بیشتر مردم نجیب این کشور جلوگیری شود.

در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با " فیلیپو گراندی" کمیسر عالی ملل متحد در امور پناهندگان دو طرف بر اهمیت گسترش رایزنی ها میان UNHCR  و جمهوری اسلامی ایران  تاکید کرده و ابعاد مختلف روابط فیمابین را مرور کردند.

امیرعبداللهیان با تاکید بر ضرورت ارتقای وضعیت انسانی در افغانستان اظهار داشت: متاسفانه شاهد آواره شدن مردم افغانستان در داخل این کشور و همچنین سرازیر شدن آنها به کشورهای همسایه هستیم. وزیر امور خارجه گفت: جمهوری اسلامی ایران برای چهار دهه میزبان ۴ میلیون نفر از خواهران و برادران افغانستانی بوده است و در تمامی این سال ها، به رغم وضعیت تحریمی و فشار اقتصادی و اخیرا فراگیری  کرونا سعی کرده است میزبان خوبی باشد.
امیرعبداللهیان تاکید کرد: اما ضروری است سازمان‌های بین‌المللی به طور فعالانه تری به وظایف خود نسبت به وضعیت انسانی در این کشور عمل کنند تا از آواره شدن بیشتر مردم نجیب افغانستان جلوگیری شود.
فیلیپو گراندی نیز در این دیدار با تقدیر از میزبانی سخاوتمندانه جمهوری اسلامی ایران از آوارگان افغانستانی، به تشریح آخرین وضعیت و چالش های حقوق بشری در افغانستان پرداخت و با ارائه گزارشی از سفر خود به این کشور، برنامه های  UNHCR را تبیین کرده  و بر تعهد این نهاد نسبت به وضعیت آوارگان از جمله افغانستانی تاکید کرد.
 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در بدو ورود به نیویورک گفت: امیدوارم با استفاده از فرصتی پیش آمده بتوانیم در راستای سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی فعال، پویا و هوشمند دولت سیزدهم در تنظیم و توسعه روابط خارجی با همه مناطق جهان و کشورهای هدف گذاری شده، مشورت‌ها و گفتگوهایی را با همتایان داشته باشیم.

وزیر امور خارجه روز دوشنبه به وقت محلی پس از ورود به نیویورک اظهار داشت: سفرم به نیویورک در راستای شرکت در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل انجام می شود.
امیرعبداللهیان افزود: با استفاده از فرصت حضور همتایان و مقامات عالی رتبه کشورها برنامه ای که همکاران در نمایندگی (ایران در سازمان ملل ) تنظیم کرده اند، حدود ۵۰ ملاقات، جلسه و شرکت در نشست های مختلف است.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

ساپینتو: استقلال وضعیت خوبی ندارد؛ بازیکنانم جذب نشدند

پیشنهاد سردبیر
زندگی