چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ 22 October 2025
جمعه ۰۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰
کد خبر: ۴۷۳۹۶

رئیسی: گام های مهمی در جهت رفع محرومیت ایلام برداشته می‌شود

رئیسی: گام های مهمی در جهت رفع محرومیت ایلام برداشته می‌شود
رییس جمهوری در بدو ورود به استان ایلام گفت: امیدواریم در این سفر گام‌های مهمی در جهت رفع محرومیت استان ایلام در حوزه‌های مختلف برداشته شود.

 آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی روز جمعه در چهارمین سفر استانی در بدو ورود به استان ایلام در فرودگاه شهدای ایلام با اشاره به همجواری این استان با عراق افزود: با فعال شدن بازارچه‌های مرزی، تبادلات مرزی بویژه صادرات در این استان افزایش خواهد یافت.

وی بیان کرد: مهمترین ظرفیت استان ایلام نیروی انسانی کارآمد بویژه جوانان است، استانی که می‌تواند در حوزه‌های مختلف کشاورزی و صنعت فعالیت‌های گسترده‌ای داشته باشد.

رییس جمهوری با عذرخواهی از مردم استان ایلام، تاکید کرد: به دلیل شرایط ناشی از کرونا امکان حضور در اجتماع‌های مردمی و دیدار مستقیم با مردم در سفر امروز میسر نیست.

آیت‌الله رئیسی با بیان اینکه خداوند توفیق عنایت کرد در ایامی که متعلق به وجود مقدس اباعبدالله(ع) و ایام زیارتی امام حسین(ع) است به استان ایلام سفر داشته باشم، یادآور شد: ایلام حق بزرگی به گردن همه ملت ایران دارد، مردمی که در دوران دفاع مقدس خط مقدم جبهه های نبرد حق علیه باطل بودند.

وی ادامه داد: مردم ایلام قهرمانانه و مردانه مقابل دشمنان دوران جنگ تحمیلی رژیم بعث عراق علیه ایران ایستادگی و شهدای زیادی تقدیم اسلام و انقلاب کردند.

وی با درود به ارواح پاک شهیدان، ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا، یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی داشت.

 رییس جمهوری با تاکید بر اینکه سفر امروز بعد از سفرهای استانی برخی از مسوولان کشوری انجام شد که به ایلام عزیمت کرده و مشکلات را بررسی و گزارش‌ها را اعلام کردند ، گفت که امروز با همفکری استاندار و نماینده مقام معظم رهبری در استان، مسوولان و مردم این مشکلات مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رییس‌ جمهوری صبح روز جمعه در چهارمین سفر استانی خود از طریق فرودگاه شهدای ایلام وارد این استان شد.

رییس‌جمهوری صبح روز جمعه دوم مهرماه به همراه جمعی از اعضای هیات دولت در سفری یکروزه وارد استان ایلام شد.

وی مورد استقبال رسمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه، استاندار، نمایندگان ایلام در مجلس شورای اسلامی و معی از مسوولان اجرایی و انتظامی استان قرار گرفت.

رییس جمهوری در این سفر از سامانه گرمسیری و طرح‌های کشاورزی بازدید به عمل می‌آورد.

دیدار با مردم و نخبگان، حضور در جلسه شورای اداری و نشست خبری با اصحاب رسانه از دیگر برنامه‌های رییس‌جمهوری در استان ایلام است.

وزرای کابینه نیز از دیروز به تدریج به استان ایلام آمده‌اند.

رییس جمهوری پیش از این به استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی سفر کرده است.

منبع: ایرنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

از باختن می‌توانی خیلی چیزها بیاموزی؛ درس‌های مانوئل، شطرنج‌باز ۱۰۴ ساله

باور کنید این بیماری فقط زنانه نیست!

توصیه ابطحی به فرزانه صادق پس از حواشی فرودگاه اردبیل: به خانم وزیر توصیه دارم از خویشاوندسالاری، باج‌دهی به مخالفان سیاسی و افتادن در مناقشات غیرکاری پرهیز کند | آیه‌ی «وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ» را هم بیشتر بخوانید

فیروزه‌های ایرانی چگونه به جواهرات سلطنتی اروپا رسیدند؟

کشف چهره سرباز فراموش‌شده از سال ۱۸۲۱ میلادی +عکس

راه انداختن جنگ هسته‌ای با «سوت‌زدن» پای تلفن!

اسرائیل از کانادا خواست تعهد برای بازداشت نتانیاهو را لغو کند

معضل مسکن ملی در فارس با پیمانکاری «سکاف»: بلاتکلیفی ۲۰ هزار خانواده و میلیاردها تومان گمشده

ترامپ: متحدان ما در خاورمیانه آماده ورود «سنگین» به غزه «برخورد با حماس» هستند

قد ایرانی تا کجا پیش می‌رود؟ | زنان از مردان پیشی گرفتند

شکاف میان تعرفه‌های رسمی و واقعیت اقتصادی، ۱۲ میلیون زیرمیزی برای زایمان!

مافیای زعفران کیست؟!

رئیس بانک مرکزی: شرکت‌های زیرمجموعه بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند

تشکری‌هاشمی در واکنش به اختلال امروز در خط ۵ مترو تهران – کرج: سالهاست تأکید کرده‌ایم که باید نسبت به رفع مشکلات برق بالاسری و اورهال واگن‌های خط پنج مترو تهران اقدام شود | ما از مدیریت شهری و شخص آقای زاکانی در این زمینه گله‌مندیم؛ نمی‌شود با وقت مردم بازی کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی