۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۵:۲۶
شنبه ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۰
کد خبر: ۴۷۴۲۶

وزیر علوم: بازگشایی دانشگاه‌ها تدریجی خواهد بود

وزیر علوم: بازگشایی دانشگاه‌ها تدریجی خواهد بود
وزیر علوم با بیان اینکه بازگشایی حضوری در دانشگاه‌ها به صورت تدریجی خواهد بود درباره سهمیه فرزندان اعضای هیات‌علمی توضیحاتی ارائه کرد.

 محمدعلی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم آغاز سال تحصیلی در دانشگاه شریف در مقبره شهدای گمنام اظهار داشت: امیدواریم روح شهدا ناظر بر فعالیت دانشگاه‌ها باشد. ادب حکم می‌کند یاد و خاطره شهدای سلامت کشور را گرانی بداریم عزیزانی که جان خود را در راه سلامت شهروندان تقدیم کردند و به خانواده‌های آنان تسلیت می‌گوییم. همچنین هفته دفاع مقدس را گرامی می‌داریم و از خدلوند می‌خواهیم کمک کند رهروی راه شهیدان باشیم. آغاز سال تحصیلی را خدمت جامعه دانشگاهی، علمی کشور تبریک می‌گویم.

وی افزود: سال تحصیلی جدید را در کنار شهدای گمنام دانشگاه شریف آغاز کردیم. امیدوارم بتوانیم از طریق علم و دانش دین خود به میهن را ادا کنیم. در این شرایط کرونا امیدواریم از این تجربه برای دوران پسا کرونا استفاده کنیم.

زلفی گل بیان کرد: در حال حاضر شیوه حضور دانشجویان ما در دانشگاه‌ها تلفیقی است. دانشجویان کارشناسی ارشد که در مرحله پایان نامه رسیدند امکانات خوابگاهی و کارگاهی دارند و حضوری خواهند بود. دانشجویان کارشناسی و ورودی‌های کارشناسی ارشد و دکتری که فعالیت آموزشی دارند فعلا در فضای مجازی خواهند بود.

وی درباره مصوبات کنکور اظهار داشت: شورای عالی انقلای فرهنگی مصوباتی دارد که باید اجرا شود اما با کار کارشناسان و همکاران کمیسیون آموزش مجلس سعی می‌کنیم ساماندهی آموزش عالی را پیگیری کنیم طوری که مشکلی برای رشد تحصیلی در مناطق محروم ایجاد نشود.

وزیر علوم بیان کرد: ما در خصوص کنکور دو قانون داریم که یک مورد را مجلس و یک مورد را شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب کرده است ما سعی می‌کنیم برنامه ریزی کنیم و بر اساس قوانینی که وجود دارد آن را اجرا کنیم.

زلفی گل با اشاره به بازگشایی دانشگاه‌ها گفت: بازگشایی دانشگاه‌ها فعلا تلفیقی است. اما دانشجویانی که هنوز به پایان نامه و رساله نرسیده‌اند فعلا مجازی ست و مابقی جزییات بازگشایی دانشگاه‌ها به شکل حضوری تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا هستند.

وی درباره سهمیه فرزندان هیات علمی گفت: سالهای گذشته این سهمیه مشخص شده و طبق آن هر هیات علمی می‌تواند فرزند خودش را در محل زندگی خودش منتقل کند و باید یک درصد قابل توجهی نسبت به نفر ماقبل آخر رتبه داشته باشد.

وزیر علوم در خصوص واکسیناسیون دانشگاهیان گفت: خدا روشکر می‌کنیم با ورود واکسن در کشور شرایطی ایجاد شده که واکسیناسیون اکثر اعضای هیات علمی ما انجام شده و واکسیناسون هم با سرعت در حال انجام است و امیدواریم با زدن دز دوم برای دانشجویان به شکل حضوری در خدمت دانشجویان باشیم. دانشگاه با حضور دانشجو معنا و مفهوم پیدا می‌کند. مسئولین هم سعی کنند شرایطی را فراهم کنند که امکانات لازم برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری که به صورت آموزشی هستند فراهم شود.

وی افزود: می‌دانیم که تعداد صندلی‌های خالی دانشگاه‌ها رو به افزایش است زیرا جمعیت دانشجویی رو به کاهش است اما حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزاز نفر دانشجو خواهیم داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا سیاست جدیدی برای تغییر و تحولات در سال تحصیلی دارید؟ گفت: وقتی یک دولت جدید مستقر می‌شود زیرا مردم به آن سیاست‌ها رای دادند. ما هم در وزارت علوم ضمن صیانت از دستاوردهای علمی کشور سعس می‌کنیم کمبودها و چالش‌هایی که در وزارت علوم داشته بر طرف کنیم.

منبع: ایلنا

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی