يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۷ مهر ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۵
کد خبر: ۴۷۵۵۸

اسلامی: در مذاکرات جدید ساز و کارهای متفاوتی را پایه‌گذاری می‌کنیم

اسلامی: در مذاکرات جدید ساز و کارهای متفاوتی را پایه‌گذاری می‌کنیم
رئیس سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به قراردادهای دوجانبه با روسیه در حوزه هسته ای گفت: به تفاهم رسیدیم که در مذاکرات جدید ساز و کارهای متفاوتی را با هدف سرعت گرفتن کارها پایه گذاری کنیم.

اسلامی که در مسکو به سر می‌برد، در گفت و گویی مطبوعاتی با اشاره به مذاکرات خود با «آلکسی لیخاچف»، رئیس شرکت دولتی روس اتم گفت: در این نشست تفاهمات اولیه برقرار شد به نحوی که با یک تصویر روش ما بتوانیم پروژه ها و برنامه هایمان را در حوزه هسته ای سریعتر به انجام برسانیم.

وی این پروژه ها را در بخش سلامت، توسعه کاربرد پرتوها و هم در نیروگاهها به ویژه اداره و بهره برداری از نیروگاه  شماره یک بوشهر و توسعه پروژه  فازهای دوم و سوم عنوان و افزود: با طرف روس در باره این موضوعات و همچنین تعهدات ما گفت و گو و توافق کردیم.

اسلامی تصریح کرد: هچنین توافق شد در بخش تعهدات ما در پرداخت مالی به صورت زمان بندی عمل شود تا پروژه با تاخیر مواجه نشود و به نوعی از ادامه تاخیر ۲۲ ماهه که تا الان اتفاق افتاده جلوگیری شود و علاوه بر این با افزایش راندمان تاخیر ایجاد شده در پروژه را هم جبران کنیم.

 محمد اسلامی معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و آلکسی لیخاچف، رئیس شرکت دولتی روس اتم عصر روز سه شنبه در مورد توسعه همکاری های هسته ای صلح آمیز گفت وگو و رایزنی کردند.

 مقام های ایرانی و روس در این دیدار در مورد موضوعات مورد علاقه دو طرف در عرصه انرژی هسته ای رایزنی کردند.

در این نشست دو طرف با تاکید بر اینکه ایران و روسیه روابط راهبردی و درباره مسائل گوناگون همکاری دارند اعلام کردند که تلاش دارند همکاری‌های دو کشور در باره انرژی صلح امیز هسته‌ای را نیز با سرعت بالاتری دنبال کنند.

محمد اسلامی و  «آلکسی لیخاچف، آخرین تحولات و همکاری های سازمان انرژی اتمی ایران و شرکت دولتی روس اتم را مورد گفت‌وگو و تبادل نظر قرار دادند.

اسلامی با اشاره روابط عمیق و راهبردی تهران و مسکو در عرصه‌های گوناگون دوجانبه و بین‌المللی گفت: همکاری دو کشور در زمینه فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای از جمله در زمینه احداث و توسعه نیروگاه‌های اتمی به خوبی پیش می‌رود و این همکاری‌ها باید هرچه بیشتر گسترش یابد.

محمد اسلامی معاون رئیس جمهوری ایران در این نشست اظهار امیدواری کرد که دوطرف از طریق این گفت‌وگوها روند همکاری‌ها را تقویت کنند و به آن شتاب دهند.

الکسی لیخاچوف رئیس سازمان دولتی روس‌اتم نیز از تعمیق مناسبات دوجانبه بویژه در زمینه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای استقبال کرد.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

افزایش قیمت بنزین از کی اجرا می‌شود؟

پزشکیان: ناترازی انرژی با دستور حل نمی‌شود؛ باید واقع‌بینانه و مرحله‌به‌مرحله پیش رفت

چه کسانی به مراسم رونمایی از کتاب اسحاق جهانگیری می‌روند؟

دو عضو شورای شهر تهران: قوه قضائیه با هتاکان به نرجس سلیمانی برخورد کند

پیروانی تا نیم‌فصل در پرسپولیس می‌ماند؟

فحاشی زننده پسر بایدن به مادر ترامپ؛ پدرم او را مثل یک الاغ اجاره‌ای شکست داد!

قیمت موبایل دو برابر شد | فروش ۳۰ درصد کاهش یافت | رکوردی عجیب در واردات تلفن همراه

طرح جدید ترامپ در اسرائیل جنجال به پا کرد!

اصل نظام در دست ولی فقیه است | پرچمداران اسلام از نبی مکرم تا مقام معظم رهبری از اسلام دفاع کرده‌اند

باز هم همسرکشی؛ زن ۱۶ ساله توسط شوهرش به قتل رسید

غریب‌آبادی: اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود، در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

پیشنهاد سردبیر
زندگی