۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۵۳
شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۴۷۶۳۰

دونالد ترامپ: توییترم را به من برگردانید

دونالد ترامپ: توییترم را به من برگردانید
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا از یک قاضی فدرال خواست که توییتر را به احیای حساب کاربری مسدود شده او در این رسانه شبکه اجتماعی مجبور کند.

با گذشت حدود سه ماه از انتشار خبرها درباره قصد دونالد ترامپ برای شکایت از مدیران عامل فیسبوک و توییتر، یک رسانه آمریکایی از درخواست تازه او از یک قاضی فدرال خبر داد.

بنا بر گزارشی که «بلومبرگ» شامگاه جمعه به وقت محلی در آمریکا منتشر کرد، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا از یک قاضی فدرال در ایالت فلوریدا برای احیای صفحه کاربری مسدود شده خود در توییتر درخواست کمک کرد.

بنا بر این گزارش، رئیس‌جمهور سابق آمریکا از یک قاضی فدرال خواسته است که شرکت توییتر را مجبور کند حساب کاربری او در این شبکه رسانه اجتماعی را احیا کند.

اواسط تیر ماه سال جای بود که وبگاه «آکسیوس» به نقل از منابع آگاه خبر داده بود، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا قصد دارد از «مارک زاکربرگ» و «جک دورسی»، مدیران عامل فیسبوک و توییتر شکایت کند.

شرکت توییتر به طور کلی حساب کاربری ترامپ را بسته و فیسبوک هم اعلام کرد انسداد صفحه او در این رسانه را برای دو سال دیگر تمدید کرده است. ترامپ پیشتر از شبکه‌های اجتماعی به دلیل سانسور نظرات و دیدگاه‌هایش انتقاد کرده بود.

بنا بر گزارش بلومبرگ، درخواست تازه ترامپ از قاضی فدرال برای دسترسی یافتن دوباره به صفحه توییتر شخصی او، روز جمعه (دیروز) در شهر میایی ایالت فلوریدا ثبت شد.

طبق متن درخواستی ترامپ از قاضی فدرال، رئیس‌جمهور سابق آمریکا ادعا کرده که توییتر تحت فشارهای رقبای سیاسی او صفحه شخصی وی در توییتر را مسدود کرد.

طبق گزارش بلومبرگ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا در درخواست خود از قاضی فدرال تصریح کرد: گفت: «توییترتا حدی از قدرت و کنترل گفتمان سیاسی در این کشور (آمریکا) استفاده می‌کند که قابل اندازه گیری نیست، از لحاظ تاریخی بی‌سابقه است و این موضوع عمیقاً برای بحث‌های دموکراتیک آزاد و باز، خطرناک است».

به رغم انتشار خبر بلومبرگ درباره درخواست ترامپ از قاضی فدرال برای احیای صفحه توییتر او، شرکت توییتر و همچنین نمایندگان و سخنگویان ترامپ از هرگونه اظهارنظر درباره این موضوع اجتناب کرده‌اند.

بیستم دی ماه ۱۳۹۹ بود که در آخرین روزهای ریاست جمهوری دونالد ترامپ، امتناع مکرر او درباره پذیرش شکست در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و تاکیدهای مکررش درباره بروز تقلب بزرگ در انتخابات، توییتر برای همیشه حساب کاربری ترامپ را مسدود کرد.

توییتر در توضیح دلیل این اقدام، نگرانی از ترویج خشونت بیشتر توسط توییت‌های ترامپ را دلیل این اقدام خود اعلام کرد و ابراز داشت، دو توییت ترامپ در اعلام عدم مشارکت در مراسم تحلیف بایدن و تاکید بر این موضوع که نمی‌توان طرفدارانش را نادیده بگیرند، به عنوان تحریک کننده دانست.

توییتر ترامپ را بیش از ۸۸ میلیون و هفتصد هزار نفر از سرتاسر جهان پیگیری می‌کردند و این شبکه اجتماعی یکی از مهمترین ابزارهای وی برای ارسال پیام به مخاطبانش بود

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی