دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ 21 July 2025
يکشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۰۷:۳۰
کد خبر: ۴۷۶۴۸

الجزایر حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای نظامی فرانسه می بندند

الجزایر حریم هوایی خود را به روی هواپیماهای نظامی فرانسه می بندند
عبدالمجید تبون رییس جمهوری الجزایر دستور داد حریم هوایی این کشور به روی تمامی هواپیماهای نظامی فرانسه که در چارچوب عملیات برخان عازم منطقه ساحل آفریقا هستند، بسته شود.

منابع آگاه به شبکه خبری روسیا الیوم گفتند، پرواز هواپیماهای نظامی فرانسه به مقصد منطقه ساحل از طریق حریم هوایی الجزایر از زمان حکومت عبدالعزیر بوتفلیقه رییس جمهوری سابق، به عنوان یک امتیاز محسوب می شد.

این منابع افزودند که تصمیم مزبور تاثیر شدیدی بر عملیات نظامی فرانسه خواهد داشت و خطای راهبردی رییس جمهوری سابق را اصلاح می کند و همچنین باعث کُندی همکاری نظامی فرانسه و الجزایر در چند هفته آینده خواهد شد.

این تصیمیم در پی اظهارات جنجال برانگیز منتسب به امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه صورت گرفت و الجزایر آن را دخالت در امور داخلی خود توصیف کرد.

روزنامه لوموند فرانسه اظهارات مکرون را منتشر کرده که در آن گفته است عبدالمجید تبون همتای الجزایری اش درون یک نظام بسیار سخت گیر افتاده است.

وی همچنین با اشاره به گذشته تاریخی الجزایر گفت که مایل به بازنویسی تاریخ الجزایر به زبان عربی و امازیغی برای فاش شدن جعل حقایق است.  

مکرون همچنین با ابراز تردید نسبت به وجود یک ملت الجزایری پیش از استعمار فرانسه، بر لزوم پرداختن به این موضوع به منظور تحقق منافع میان ملت ها تاکید کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

بازدید چند هنرمند پیشکسوت از ساختمان شیشه‌ای | پیمان جبلی: یک سند افتخار، به سایر افتخارات سازمان صداوسیما اضافه شد

قتل وکیل جوان دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه

المیادین: گفت‌و‌گو‌ی ایران با نمایندگان تروئیکای اروپایی، مستقل از مذاکرات تهران و واشنگتن است

وزیر کار: اتباع خارجی در کشور، باید مالیات بدهند و بیمه تامین اجتماعی داشته باشند

ترامپ مدعی کمک به پناهندگان افغان در امارات شد

نامه عراقچی به دبیر کل سازمان ملل درباره فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

وزیر اطلاعات: در جنگ اخیر، اسناد مهمی را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم

جزئیات انفجار مهیب گاز در یک ساختمان دوبلکس در رشت

ذخایر آبی سدهای تهران در پایین‌ترین وضعیت خود در «یک قرن اخیر» قرار دارد

عراقچی: زمان دیدار با اروپایی‌ها تنظیم می‌شود؛ دست ما در این ملاقات پُر خواهد بود

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پیشنهاد سردبیر
زندگی