۳۰ مهر ۱۴۰۵ ۰۷:۰۵
چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
کد خبر: ۴۷۷۵۲

نماینده مجلس جمهوری آذربایجان: باکو علاقمند به روابط خوب همسایگی با ایران است

نماینده مجلس جمهوری آذربایجان: باکو علاقمند به روابط خوب همسایگی با ایران است
" فاضل مصطفی " نماینده مجلس ملی جمهوری آذربایجان گفت : ما علاقمند به روابط خوب همسایگی با جمهوری اسلامی ایران هستیم .

 مصطفی در گفت و گوی با  پایگاه خبری  " ینی صباح " با اشاره به این که جمهوری آذربایجان در مناسبات با ایران و دیگر کشورها همواره  طرفدار گفتگو است و  آن را پیشنهاد می کند، افزود : رویکرد همه مردم جمهوری آذربایجان داشتن روابط عادی همسایگی با ایران است .

این نماینده مجلس گفت : ما کشور همسایه هستیم و می خواهیم روابط خود را به روشهای عادی و مسالمت آمیز برقرار کنیم .

   مصطفی افزود: ما علاقمند به حفظ روابط خوب همسایگی هستیم ، زیرا هیچ مشکلی با ایران نداریم. تا زمانی که ما روابط عادی با ایران داشته باشیم ، هیچ اختلافی با آنها نخواهیم داشت. ما فقط این را می گوییم و نتیجه گیری منفی از آن علیه ما کاملاً اشتباه است.

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت : جمهوری آذربایجان در امور داخلی ایران دخالت نمی کند ، ما در هیچ تحریمی علیه ایران شرکت نمی کنیم ، در تصمیماتی که سایر کشورها علیه ایران گرفته اند شرکت نمی کنیم. ما همچنین باید از گشایش ارتباطات در منطقه حمایت کنیم تا با هم بتوانیم منطقه را به منطقه صلح تبدیل کنیم. این خواسته اصلی ما است.

  وی افزود : ما استفاده با زبان تهدید آمیز را قابل قبول نمی دانیم و کسی را تهدید نمی کنیم. با کسانی که سرزمین های ما را اشغال کرده اند به زبان تهدید آمیز برخورد  می کنیم. اما جمهوری آذربایجان با زبان همسایه با ایران صحبت می کند و همسایگان باید تا حدی از یکدیگر حمایت کنند و یکدیگر را درک کنند.

  این نماینده مجلس ملی جمهوری آذربایجان در بخشی از سخنان خود گفت : امروزه واقعیت های منطقه به طور قابل توجهی تغییر کرده است و اراده جمهوری آذربایجان کاملاً متنوع و جدی است. ما تنها با در پیش گرفتن یک سیاست عادی و دوستانه همسایگی می توانیم به سمت آینده حرکت کنیم. انتظار داریم ایران نیز همین کار را بکند و ما نیز باید چنین کنیم.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آذربایجان در هیچ فرآیندی علیه ایران شرکت نمی کند ، گفت : چرا باید با ایران مشکل داشته باشیم؟ روابط باید به حالت عادی برگردد ، در غیر این صورت به نفع هیچ یک از کشورهای منطقه نخواهد بود. نتیجه  این مقابله ، جنگ سرد و غیره خواهد بود که نیازی به آن نیست . مردم در حال حاضر از این همه گیری کرونا بسیار رنج برده اند. آیا ایران یا ما به این مشکلات نیاز داریم؟ همه این مسائل باید از طریق  گفتگو حل و فصل شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی