جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
دوشنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۵
کد خبر: ۴۸۰۸۳
بررسی بازارهای مالی ۳ آبان ۱۴۰۰

سقوط شاخص بورس به کانال پایین‌تر، بیت‌ کوین ۶۳ هزار دلار

سقوط شاخص بورس به کانال پایین‌تر، بیت‌ کوین ۶۳ هزار دلار
بورس سومین روز آبان و دومین روز کاری در ماه جدید را با کاهش ارزش پشت‌سر گذاشت تا ضمن آنکه سومین روز کاری متوالی، افت شاخص را تجربه می‌کند شاخص نیز به یک کانال پایینتر سقوط کند. در طی ۲۴ ساعت گذشته روند بازار رمزارزها صعودی بود و بیت کوین نیز مجددا به بیش از ۶۳ هزار دلار رسید تا مجددا روند صعودی به خود بگیرد . قیمت هر اونس طلا در نخستین روز فعالیت بازارهای جهانی در حدود ۹ دلار افزایش یافت و به ۱۸۰۱دلار رسید.

بازار بورس؛

بورس سومین روز آبان و دومین روز کاری در ماه جدید را با کاهش ارزش پشت‌سر گذاشت تا ضمن آنکه سومین روز کاری متوالی، افت شاخص را تجربه می‌کند شاخص نیز به یک کانال پایینتر سقوط کند.امروز شاخص کل ۲۳٬۶۴۷ واحد کاهش یافت تا به رقم یک میلیون و ۳۸۴ هزار واحد برسد و با افت ۱/۶۸ درصدی روبرو شود. شاخص هم‌وزن ۷٬۹۳۷ واحد کاهش یافت و به رقم ۳۸۰٬۱۵۷ واحد رسید. در بازار سه نماد «پارس»، «شپدیس» و «فملی» بیشترین اثر منفی را بر شاخص نهادند ودر مقابل نمادهای «کالا»، «اپال» و «انرژی۳» بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص گذاشتند. نماد «سهرمز» بیشترین درصد افزایش قیمت را داشت و نماد «تیمپی» بیشترین درصد کاهش قیمت را داشت.

امروز همچنین ۶۷۸ میلیارد تومان از سوی سهامداران حقیقی از بورس خارج شد ضمن آنکه صف‌های خرید ۱۹۶ میلاردتومان شد و در مقابل صف‌های فروش ۵۲۱ میلیارد تومان باشد.

شاخص فرابورس نیز ۱۹٬۶۷۶ واحد شد و ۲۸۰ واحد کاهش یافت.

اینفو بورس 3 آبان

بازار ارز؛

در بازار ارز و تا ساعت ۱۵:۳۰ روز دوشنبه به وقت تهران ، دلار اندکی روند کاهشی داشت و ۱۶ تومان نسبت به دیروز ارزان شد و به رقم ۲۷٬۵۸۰  تومان رسید. یورو نیز ۱۱۹ تومان کم شد و به قیمت ۳۲٬۰۱۸ تومان دادوستد شد. پوند انگلیس ۲۸ تومان و درهم امارات ۶ تومان کاهش  یافتند تا به ترتیب ۳۷٬۹۳۶ تومان و ۷٬۵۱۰ تومان برسد.لیر ترکیه  و یوآن چین به ترتیب  ۲٬۹۵۰ تومان و ۴٬۳۳۵ تومان خرید و فروش شدند.

سکه و طلا؛

قیمت هر اونس طلا در نخستین روز فعالیت بازارهای جهانی در حدود ۹ دلار افزایش یافت و به ۱۸۰۱دلار رسید. طلای ۱۸ عیار هم ۵ هزار تومان گران شد و به رقم یک میلیون و ۱۶۸ هزار تومان رسید

در بازار سکه اما  رفتار سکه متفاوت بود  و تا ساعت ۱۵:۳۰ در بازار تهران هر قطعه سکه امامی ۲۶ هزار تومان ارزان شد و به قیمت ۱۱ میلیون و  ۸۵۶  هزار تومان رسید. سکه بهار آزادی ۱۱ میلیون ۵۵۲ هزار تومان شد و ۵۴ هزار تومان گران شد. نیم سکه ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان شد. ربع سکه ۳ میلیون ۵۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۲ میلیون ۲۵۰ هزار تومان ارزش‌گذاری شدند.

ارز دیجیتالی و رمزارزها؛

در طی ۲۴ ساعت گذشته روند بازار رمزارزها صعودی بود و بیت کوین نیز مجددا به بیش از ۶۳ هزار دلار رسید تا مجددا روند صعودی به خود بگیرد . بدین ترتیب تا ساعت ۱۵ به وقت تهران بیت کوین ۶۳٬۰۲۹ دلار شد. اتریوم نیز ۴٬۱۴۳ دلار شد و رشد ۱٫۴۷ درصدی یافت . در بین ارزهای برتر بازار سولانا و داج کوین بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند و به ترتیب ۷/۷۵ و ۶/۹۶ درصد افزایش یافتند

ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال نیز ۲/۷۲ تریلیون دلار شد تا صعود ۲/۹۸ درصدی داشته باشد.

کریپتو 3 آبان

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

پوتین قول داد که علیرغم تحریم‌های آمریکا، ارسال سوخت به هند «بدون وقفه» ادامه خواهد داشت

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

پیشنهاد سردبیر
زندگی