سه‌شنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۴ 25 November 2025
يکشنبه ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۴۸۱۹۳

شرایط و نحوه حضور معلمان در مدارس تهران اعلام شد

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران درباره شرایط و نحوه حضور معلمان در مدارس با توجه به تصمیمات اتخاذ شده پیرامون بازگشایی مدارس گفت: به تناسب تصمیمی که شورای معلمان، شورای مدرسه و کمیته بهداشت مدرسه می گیرند پرسنل اعم از اجرایی و آموزشی باید پای کار بیایند.

عبدالرضا فولادوند در گفت وگو با ایسنا، درباره بازگشایی مدارس در تهران اظهار کرد: طبق قرار گذشته، بازگشایی مدارس در مقطع متوسطه دوم از ۱۵ آبان و متوسطه اول از اول آذرماه خواهد بود. درباره مقطع ابتدایی نیز در آینده نزدیک تصمیم گیری می شود.

 

وی درباره شرایط و نحوه حضور معلمان در مدارس با توجه به تصمیمات اتخاذ شده پیرامون بازگشایی مدارس اظهار کرد:به تناسب تصمیمی که شورای معلمان، شورای مدرسه و کمیته بهداشت مدرسه می گیرند پرسنل اعم از اجرایی و آموزشی باید پای کار بیایند.

 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: بنابراین حضور یا عدم حضور معلمان به تناسب آن تصمیم است؛ اگر تصمیم بر آموزش حضوری یا ترکیبی باشد، معلمان باید به مدرسه بیایند و اگر غیرحضوری است به همین ترتیب اقدام می شود.

 

فولادوند  همچنین با اشاره به تشکیل کمیته سلامت در مناطق و مدارس برای بازگشایی مدارس گفت:  در صورت رعایت پروتکل های بهداشتی نسبت به صدور مجوز  آموزش حضوری دانش آموزان اقدامات لازم صورت می گیرد. در این مسیر گفت وگو و اقناع خانواده ها نیز در راستای بازگشایی آرام و تدریجی مدارس مهم است.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

حراج نفت‌کش ایرانی توسط اندونزی l فشار آمریکا برای کاهش درآمد ایران

گروسی: می‌خواهیم به‌طور کامل با ایران تعامل مجدد داشته باشیم

شاخص بازار بورس؛ سه‌شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ 

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس: به جای دهک‌بندی، صدک‌بندی داشته باشیم

شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۲۳۲ نفر رسید

استفاده مخالفان آزادی اینترنت از خط سفید منافقانه است

نامه دموکرات‌ها به هگست و پم باندی درباره حمله به کشتی‌های ونزوئلایی: اسناد محرمانه را منتشر کنید

بازداشت چهارمین عضو شورای این شهر به اتهام ارتشا

درخواست ویزای عضو پارلمان اسرائیل توسط آمریکا رد شد

همواره بر جذب سرمایه‌گذاری خارجی تاکید کرده‌ایم؛ اما سرمایه‌گذار خارجی اعتماد نمی‌کند | چه کسی می‌تواند بازگشت سرمایه آنان را تعهد کند؟ | تاکید معاون اول پزشکیان بر برخورد با فرار مالیاتی و دانه‌درشت‌ها

علت پلمب فدراسیون را نمی‌دانیم

هوش مصنوعی به کمک نابینانیان آمد!

ارتباط واکسن زونا با کاهش خطر زوال عقل

ثابتی یار و مشاور سعید جلیلی: بسیاری از تولیدات سینمایی و شبکه نمایش خانگی از محل پول‌های آلوده است

پیشنهاد سردبیر
زندگی