جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴ 05 December 2025
جمعه ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۹
کد خبر: ۴۸۲۹۸

تخریب دوباره خط انتقال آب اصفهان به یزد

به دنبال تعرض مجدد به خط انتقال آب شرب مردم یزد، استاندار یزد در توئیت خود به تداوم این اقدام غیر قانونی واکنش نشان داد.استاندار ادامه داد: با توجه به اتفاق نظر مسئولان کشوری در خصوص تضییع حقوق مردم استان یزد، موضوع برخورد با اهمال کنندگان یا عاملان این اقدامات غیر قانونی از مجاری حقوقی و قضایی نیز پیگیری خواهد شد.

به دنبال تعرض مجدد به خط انتقال آب شرب مردم یزد، استاندار یزد در توئیت خود به تداوم این اقدام غیر قانونی واکنش نشان داد.

«مهران فاطمی» اعلام کرد: براساس گزارش واصله، شب گذشته مجدداً به حوضچه ۳۰۸ خط انتقال آب یزد تعرض صورت گرفته است. وی با اشاره به اصل ۴۰ قانون اساسی مبنی بر این که هیچ‌کسی نمی‌تواند اعمال حق خویش را وسیله اضرار به غیر یا تجاوز به منافع عمومی قرار دهد، ابراز کرد: مسئولیت تامین امنیت خط انتقالی بر عهده مسئولان محترم استان اصفهان است و متولیان امر باید در این رابطه پاسخگو باشند.

استاندار ادامه داد: با توجه به اتفاق نظر مسئولان کشوری در خصوص تضییع حقوق مردم استان یزد، موضوع برخورد با اهمال کنندگان یا عاملان این اقدامات غیر قانونی از مجاری حقوقی و قضایی نیز پیگیری خواهد شد.

وی به گفت‌وگوی خود با معاون امنیتی وزیر کشور و تاکید بر بر استیفای حقوق مردم نجیب استان یزد و اجرای دقیق مصوبات شورای امنیت کشور، عنوان کرد: معاون عمرانی و مدیر عامل آب منطقه‌ای شب گذشته برای نظارت و تسریع در روند تعمیر تخریب رخ داده به محل وقوع تعرض اعزام شدند. همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی نیز در معیت فرمانده انتظامی استان با سفر به استان اصفهان، رایزنی‌ها و هماهنگی‌های لازم را به عمل خواهند آورد.

استاندار در پایان اعلام کرد: با توجه به ذخیره آب موجود و تدابیر اندیشیده شده، مردم عزیز نگرانی در خصوص تامین آب شرب مورد نیاز خود نداشته باشند.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

«وطن، وطن است»: ونزوئلایی‌ها خود را برای حمله احتمالی آمریکا آماده می‌کنند

نظرسنجی گالوپ: ۷۹ درصد مردم لبنان خواهان خلع سلاح حزب الله هستند

وزارت خارجه آمریکا: با صراحت درباره لزوم برچیدن «متحدان ایران در عراق» صحبت می‌کنیم

«اختلاس و کلاهبرداری»؛ فدریکا موگرینی از ریاست کالج اروپا استعفا داد

پوتین: ترامپ برای پایان جنگ اوکراین نیت صادقانه دارد

فرمانده پیشین نیرو هوایی اسرائیل: یا به ایران حمله کنید یا مذاکره را بپذیرید

رئیس جمهوری آلمان: بریتانیا و اتحادیه اروپا باید روابط آسیب دیده از برگزیت را ترمیم کنند

تلگراف: مادورو به ترامپ گفت اگر بگذارید ثروت ۲۰۰ میلیون دلاریم را حفظ کنم از قدرت کناره‌گیری می‌کنم

ارتش اسرائیل اهدافی را در جنوب لبنان پس از هشدار تخلیه بمباران کرد

اوکراین یک جنگنده میگ ۲۹ روسیه را در کریمه منهدم کرد

استعفای موگرینی از ریاست کالج اروپا پس از بازجویی و بازداشت اخیر

واکنش نخست وزیر عراق به مسدودسازی اموال گروه‌های مقاومت: فرصت‌طلبان نمی‌توانند نسبت به مواضع دولت عراق مزایده برگزار کنند

ولایتی: رفتارهای امارات شائبه تلاش برای ایجاد یک «امپراطوری فرامرزی» را ایجاد کرده

فرمانده شبه‌ نظامیان مخالف حماس، در غزه کشته شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی