شنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۴ 18 October 2025
پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۷
کد خبر: ۴۸۴۳۴
اتحادیه بارفروشان؛

صادرات سیب زمینی متوقف شود!

صادرات سیب زمینی متوقف شود!
عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان گفت: صادرات سیب زمینی، قیمت این محصول را بیش از ۱۰۰ درصد افزایش داده است.

 یاوری گفت: چندی قبل قیمت هر کیلو سیب زمینی در میدان میوه و تره بار مرکزی بین دو تا سه هزار تومان بود، اما اکنون به شش تا هفت هزار تومان رسیده است. وی علت این افزایش قیمت را همزمانی فصل انبار سیب زمینی با صادرات سیب زمینی عنوان کرد و گفت: اگر صادرات سیب زمینی در مقطع کنونی متوقف نشود قیمت این محصول گرانتر خواهد شد. 

عضو هیئت مدیره اتحادیه بارفروشان با اعلام اینکه کشاروزان ایرانی با کشت 180 هزار هکتار زمین، سالانه حدود 5 میلیون تن سیب زمینی تولید می‌کنند افزود: مصرف داخلی کشور, 3 و نیم میلیون تن است و سالانه باید یک میلیون و پانصد هزار تن مازاد تولید صادرات شود، اما الان زمان مناسبی برای صادرات نیست.

وی با تاکید بر ارز آوری صادرات برای کشور گفت: ما مخالف صادرات نیستیم، اما درشرایط فعلی که فصل انبار سیب زمینی است اگر صادرات ادامه پیداکند قیمت سیب زمینی افزایشی‌تر خواهد شد.

یاوری در پایان افزود: اکنون که قیمت سیب زمینی در بازار افزایشی شده، بهتر است با توقف صادرات نیاز داخلی را تامین کنیم و بعد رسیدن زمان خروجی سیب زمینی‌های انباری، مجدد صادرات سیب زمینی آزاد شود. 

این درحالیست که در روز‌های گذشته مدیر کل دفتر سبزی صیفی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به انتقاد‌ها به صادرات سیب زمینی گفته بود: پارسال تولید سیب زمینی 5 میلیون و 300 هزار تن بود که به دلیل خشکسالی امسال این میزان به 5 میلیون و 50 هزار تن رسیده است.

 حسین اصغری تاکید کرد: امکان تولید جدید این محصول در قالب کشت استمرار نیز فراهم است و از ماه‌های آینده محصول جدید سیب زمینی نیز وارد بازار می‌شود و صادرات هیچ لطمه‌ای به نیاز بازار داخل وارد نمی‌کند.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ترامپ: ۳۰ موشک خطرناک تاماهاک به ایران شلیک کردیم

این مرد شهرتش را از «راه رفتن شما» به دست آورده! +عکس

پیشنهاد تونل ریلی (پوتین ـ ترامپ) برای اتصال روسیه به آمریکا؛ «شرکت ماسک می‌تواند مجری باشد»

ترامپ: مادورو برای کاهش تنش با آمریکا «هرچه داشت» پیشنهاد داد

کواکبیان به دلیل ادعای نفوذ جاسوس اسرائیلی در ایران به حبس تعلیقی محکوم شد

از چکاپ و آرایشگاه تا هتل لوکس و بیمه؛ هزینه‌های بالای یار وفادار خانگی!

آتش سوزی در نفتکش نزدیک یمن پس از اصابت موشک

مجلس قانون الحاق ایران به کنوانسیون سی اف تی را ابلاغ کرد

تاکید روسیه بر پایان برجام؛ «از روز شنبه شاهد وضعیت جدیدی درباره برنامه هسته‌ای ایران هستیم»

روسیه از شورای امنیت خواست تا برنامه هسته‌ای ایران را از دستور کار خارج کند

سفر کوتاه لاریجانی به مسکو حاوی چه پیامی بود؟

ترامپ: امیدوارم با پیوستن عربستان سعودی توافق ابراهیم گسترش یابد

زلنسکی: ترامپ با ارسال موشک‌های تاماهاک به اوکراین موافقت نکرده است

پدر امیرمحمد خالقی: به جای قاتل، کینه را دار زدم

پیشنهاد سردبیر
زندگی