پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴ 04 September 2025
يکشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
کد خبر: ۴۸۶۳۸

نخست‌وزیر سودان آزاد شد

منابع خبری از لغو حصر خانگی و آزادی نخست‌وزیر سودان پس از انتشار اخباری مبنی بر توافق سیاسی در این کشور خبر دادند. همزمان مردم سودان امروز برای چندمین بار از زمان آغاز کودتای نظامی تظاهرات میلیونی برگزار می‌کنند.

به گزارش ایسنا، شبکه الجزیره در خبری فوری اعلام کرد که نظامیان سودان عبد الله حمدوک را آزاد کردند. در همین حال، خبرگزاری رویترز نیز اعلام کرد که نظامیان سودان محدودیت‌های اعمال شده بر فعالیت عبدالله حمدوک پس از کودتای نظامی در خارطوم را لغو کردند. این درحالی است که رسانه‌های سودان امروز از دستیابی به توافقی میان طرف‌های سودانی خبر دادند. طبق این توافق که بامداد امروز یکشنبه حاصل شد ارتش سودان تمامی بازداشت شدگان را آزاد می‌کند.

جریان «ابتکار ملی» سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد که توافق بین بخش نظامی و حمدوک شامل بازگشت حمدوک به عنوان نخست وزیر و آزادی همه زندانیان سیاسی است که در جریان تحرکات اخیر توسط ارتش دستگیر شده بودند. طبق این بیانیه، توافقات میان طرف‌های سودانی همچنین شامل تکمیل رایزنی با احزاب سیاسی به استثنای حزب کنگره ملی می‌شود.

در بیانیه این جریان آمده است که سند توافق شده میان دو طرف طی ساعات آینده امضا خواهد شد. همزمان قرار است مردم این کشور امروز بار دیگر تظاهرات میلیونی در مخالفت با کودتای نظامی برگزار کنند.

سودان از ۲۵ اکتبر که عبدالفتاح البرهان، فرمانده ارتش سودان اقدام به کودتای نظامی کرده و اکثر غیرنظامیان در قدرت را بازداشت و وضعیت فوق العاده اعلام کرد، شاهد تظاهرات‌هایی علیه ارتش و با درخواست بازگشت حکومت غیرنظامی به ویژه در خارطوم، پایتخت این کشور است .

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

«مذاکره مستقیم با آمریکا»؛ منازعه مهاجرانی و نصیری در دهه هفتاد

درسی از تاریخ برای همه نسل‌ها؛ روزی که محمدرضا پهلوی به نخبگان و اپوزیسیون درباره وطن‌فروشی هشدار داد!

۶۰۰۰ تخت بیمارستانی جدید به شبکه درمان کشور اضافه می‌شود

محمد هاشمی: اگر بعد از بازگشت قطعنامه‌ها شاهد جنگ جدیدی باشیم، تنها دامن ایران را نمی‌گیرد

چند راهکار ساده برای تقویت آنتن‌دهی گوشی‌های هوشمند

وای‌فای خانه به سلامت قلب کمک می‌کند؟

اکتشاف «تایتانیک»؛ پوششی برای عملیات سری آمریکا بود؟

آذر منصوری:  لغو کنسرت خیابانی همایون شجریان، فراتر از یک تصمیم اداری یا امنیتی است

افشای مکالمات پوتین و رئیس‌جمهور چین درباره جاودانگی و طولانی کردن عمر انسان تا ۱۵۰ سال

منابع کالابرگ برای هفت دهک تأمین شده؛ پرداخت‌ها از امروز یا فردا آغاز می‌شود

از گلوی من دستاتو بردار!

رئیس سازمان پدافند غیر عامل: هیچ‌یک از فرماندهان شهید ما در جنگ ۱۲ روزه، از ابزارها یا اپلیکیشن‌ها استفاده نمی‌کردند

تسریع در تکمیل طرحهای ریلی کشور از الزامات توسعه کشور است

پیشنهاد سردبیر
زندگی