يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
سه‌شنبه ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۳
کد خبر: ۴۸۸۵۱

هوای تهران امروز و فردا بدتر می‌شود

بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی، امروز در جنوب کرمان،‌ هرمزگان،‌ جزایر واقع در تنگه هرمز، جنوب شرق فارس، برخی مناطق خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان رگبار، رعدوبرق و گاهی وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 

 

روز سه‌شنبه در جزایر واقع در تنگه هرمز،‌ برخی مناطق کرمان،‌ هرمزگان و سیستان و بلوچستان ابرناکی،‌ رگبار و رعدوبرق روی می‌دهد. طی امروز و فردا در سایر مناطق کشور جوّ آرام و پایداری پیش‌بینی شده است.

 

روز چهارشنبه به تدریج با ورود سامانه بارشی به شمال غرب کشور در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و شمال کردستان وزش باد شدید و بارش باران پیش‌بینی می‌شود. پنجشنبه گستره فعالیت سامانه بارشی کل نوار غربی کشور، دامنه‌های جنوبی البرز،‌ شمال بوشهر، غرب اصفهان و قم را فرا می‌گیرد. در این روز با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر بارش‌ها در سواحل دریای خزر و استان‌ خراسان شمالی آغاز می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی روز جمعه در سواحل دریای خزر، دامنه‌های زاگرس در غرب و جنوب غرب، دامنه‌های جنوبی البرز، برخی مناطق مرکزی ایران، شرق و شمال شرق کشور بارش و وزش باد شدید پیش‌بینی شده است. بارش در ارتفاعات این مناطق به شکل برف خواهد بود.

 

شنبه هفته آینده در شرق و شمال شرق کشور بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی شده و به تدریج سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.

 

طی 2 روز آینده تنگه هرمز و غرب دریای عمان مواج و متلاطم است و در شهرهای صنعتی و پرجمعیت تهران،‌ کرج،‌ اصفهان و اراک افزایش غلظت آلاینده‌های جوّی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در شمال غرب و سواحل دریای خزر افزایش 5 تا 7 درجه و روزهای پنجشنبه و جمعه کاهش 7 تا 9 درجه‌ای دما پیش‌بینی شده است.

 

توصیف سامانه: تشدید پایداری جو

 

زمان شروع: سه‌شنبه 1400/09/09

 

زمان پایان: چهارشنبه 1400/09/10

 

نوع مخاطره: انباشت و افزایش غلظت آلاینده‌ها همراه با کاهش کیفیت هوا.

 

منطقه اثر:

 

سه‌شنبه 1400/09/09: اصفهان، کرج و تهران.

 

چهارشنبه 1400/09/10: اصفهان، کرج، مشهد و تهران.

 

اثر مخاطره: افزایش محسوس شاخص کیفیت هوا توأم با رشد پتانسیل غلظت آلاینده‌ها تا شرایط ناسالم برای تمامی گروه‌های سنی در صورت عدم رعایت و کنترل منابع آلاینده، احتمال شرایط بسیار ناسالم به ویژه در مناطق پر تردد و صنعتی.

 

توصیه: مدیریت جهت کاهش تردد خودروها و کنترل فعالیت واحدهای صنعتی، تأکید بر عدم تردد برای تمام گروه‌های سنی و جلوگیری از فعالیت فیزیکی و ورزشی در فضای باز.

 

منبع خبر : تسنیم
منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی