يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
پنجشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۷
کد خبر: ۴۸۹۱۹

بورس و بازهم عقب‌گرد!

بورس در هفته جاری در مدار نزول در حرکت بود و روند کاهشی شاخص کل بورس تا جایی ادامه یافت که این شاخص‌ طی مدت اخیر برای چندمین بار به زیر یک میلیون و ۳۵۰ واحد سقوط کرد.

بورس هفته را با چراغ قرمز آغاز کرد؛ به طوری که در روز شنبه شاخص کل بورس با ۲۷ هزار و ۴۴۲ واحد کاهش تا رقم یک میلیون و ۳۶۶ هزار واحد نزول کرد.

روز یکشنبه بازار سرمایه روزی پرنوسان را پشت سر گذاشت و در حالی که توانسته بود تا یک میلیون و ۳۶۹ هزار وماحد افزایش یابد کار خود را در حالی به پایان برد که در رقم یک میلیون و ۳۶۸ هزار واحد قرار داشت.

روز دوشنبه نیزشاخص کل بورس با ۴۱۸۳ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۳۶۳ هزار واحد و در روز سه شنبه هم با ۶۸۴۵ واحد نزول تا رقم یک میلیون و ۳۵۷ هزار واحد کاهش یافت.

در نهایت بورس هفته جاری را در حالی به پایان برد که شاخص کل بورس به زیر یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد رسید.

در روز چهارشنبه شاخص کل را بیش از ۱۷ هزار واحد کاهش رقم یک میلیون و ۳۴۰ هزار واحد را ثبت کرد.

بر این اساس، طی یک سال و نیم گذشته این برای بار چندم است که شاخص کل بورس به زیر یک میلیون و ۳۵۰ هزار واحد سقوط می‌کند و لازم به ذکراست که این اتفاق در حالی رخ داده که تحلیل گران بر این باورند که گزارش‌های شرکت های بورسی و همچنین قیمت ها در بازارهای جهانی مثبت و صعودی است و در کنار از دست رفتن اعتماد سرمایه گذاران به بازار سرمایه برخی ابهامات سیاسی و اقتصادی از جمله قیمت گذاری دستوری وضعیت مذاکرات وین و غیره به سقوط بورس دامن زده است.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

گام خطرناک مجلس در مورد اتباغ افغانی

باشگاه پرسپولیس: بررسی گزینه‌های مختلف برای جذب بازیکن در جریان است

نتانیاهو غذای فاسد خورد و مسموم شد!

ترامپ از مرداک و روزنامه‌اش به دلیل جنجال جنسی، شکایت کرد

پزشکیان: راهکارهای رفع چالش کم‌آبی باید ریشه‌ای و جامع باشد

«همایون» در کنار مزار چهره‌های شاخص به خاک سپرده شد

دعوت پاشینیان از پزشکیان برای سفر به ارمنستان

درخواست اعاده دادرسی محکومین پرونده قتل امیرمحمدخالقی رد شد

«اهداف کریدور داوود» چیست؟

قوانین برای شرایط عادی است؛ در زمان جنگ منافع، امنیت ملی و توده‌های مردم در نظر گرفته می‌شود | هشدار عارف به محتکرین

سامانه‌های آسیب‌دیدۀ پدافند هوایی در جنگ تحمیلیِ ۱۲ روزه جایگزین شدند

توضیحات زاکانی درباره عملیات آواربرداری از اماکن آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه

درخواست نماینده قم از قوه قضائیه درباره اجرای حکم جاسوسان جنگ ۱۲ روزه

انتفاد لیبرمن از نتانیاهو: او به دنبال این است که جنگ را تا زمان انتخابات ادامه دهد

پیشنهاد سردبیر
زندگی