يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ 20 July 2025
شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۴۸۹۵۳

گزارش اقدامات ۱۰۰ روزه دولت بزودی ارایه می شود

معاون امور مجلس رییس‌جمهوری با بیان اینکه گزارش اقدامات ۱۰۰ روزه دولت بزودی ارائه می شود، گفت: شاید به اندازه ای که کار شده اطلاع رسانی نشده و مردم باید از این اقدامات مطلع شوند.

سید محمد حسینی صبح شنبه در دیدار با نماینده ‌ولی فقیه و امام جمعه کرمان تاکید کرد: کشور را از پشت مانیتور نمی‌توان اداره کرد. وی ادامه داد: با حضور میدانی رئیس جمهوری در استان‌ها هم اولویت ها مشخص و هم کم کاری ها بررسی و تصمیم های خوبی گرفته می شود.

معاون رییس جمهوری گفت: بررسی ها برای تحقق توسعه با حضور صاحبنظران را انجام می‌شود.

حسینی در ادامه با بیان اینکه سند تحول دولت بزودی رونمایی می شود که در آن برای استان اقداماتی در نظر گرفته‌ایم و موضوع بندی شده است اظهارداشت: تحقق این سند تحول در استان ها می تواند به پیشرفت تمامی نقاط کشور به صورت متوازن کمک کند.

به گفته وی جهت گیری بودجه استان‌ها به سمت عدالت و کاهش تورم و نیز ظرفیت های هر استان در این سند لحاظ می شود.

حسینی با بیان اینکه نباید وضع موجود را ادامه دهیم اظهارداشت: تغییرات اساسی می تواند در کشور انجام گیرد ‌و نباید به وضع موجود اتکا کنیم که در این زمینه همکاری دولت و مجلس می تواند کمک کننده باشد.

معاون امور مجلس رییس جمهوری با بیان اینکه پیشنهادها را برای تحقق توسعه در دولت دنبال می کنیم تصریح کرد: اکنون فرصتی مناسب برای همکاری سه قوه است و برای بهبود وضع اقتصادی کشور الان می توان کارهای بسیاری در حوزه اقتصادی، معیشتی و فرهنگی انجام داد که کرمان هم از این نظر ظرفیت فراوانی دارد و در جاهایی هم پیشقدم بوده است.

حسینی اظهارامیدواری کرد که بزودی هیات دولت نشستی با اعضای مجمع نمایندگان استان کرمان داشته باشد.

 

 

منبع خبر : خبرگزاری اسلامی
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ضرغامی: ما خوب رفتار نکردیم و دشمن به طمع افتاد؛ این باید برای ما درس بشود | مردم رفتاری نشان دادند که حالا قاعدتا نظام باید یک اصلاحات درستی در رفتارش داشته باشد | الان نه در حالت جنگ هستیم و نه صلح

توافق ایران و ۳ کشور اروپایی برای آغاز مذاکرات هسته‌ای

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

قیمت طلا و سکه در بازار؛ یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴

شرط اخذ گواهینامه رانندگی اعلام شد

از تیراندازی در خمین چه می‌دانیم؟

ویدیو؛ همخوانی آهنگ «ایران» توسط بازیکنان تیم ملی فوتبال بانوان

ویدیو؛ توصیه مجری تلویزیون به جواد خیابانی: زبانت را بیمه کن!

جنجال لو رفتن سوالات آزمون مدارس سمپاد

اعلام پیش‌بینی وضعیت هوا، طی پنج روز آینده

وزیر کشور: مردم طی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه کار خود را انجام دادند

خبر مهم درباره قیمت جدید گندم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: در صورت هرگونه تجاوز، پاسخی محکم‌تر از قبل به دشمن می‌دهیم

قالیباف: لایحه سازمان ملی مهاجرت به دور از نگاه صنفی و منفعت‌بخشی بررسی شود

پیشنهاد سردبیر
زندگی