چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ 03 December 2025
يکشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۴۴
کد خبر: ۴۸۹۸۶

آخرین بازمانده «جوخه برادران» صد سالگی را ندید

آخرین بازمانده «جوخه برادران» صد سالگی را ندید
ادوارد شیمز، آخرین افسر بازمانده از هنگ پیاده نظام چترباز ارتش ایالات متحده موسوم به «گروهان ایزی» در ۹۹ سالگی درگذشت.

به گزارش سی‌‌ان‌ان در طول جنگ جهانی دوم، شیمز عضو گروهان معروف ایزی (پنجم) هنگ۵۰۶ چترباز پیاده نظام، لشکر ۱۰۱ هوابرد بود که اکنون در سطح جهانی به عنوان «گروه برادران» شناخته می شود. داستان گروهان «ایزی» در مینی سریال «Band of Brothers» که بر اساس کتاب پرفروشی به همین نام نوشته «استفان ای. امبروز» ساخته شد جاودانه شد.

 

جوخه برادران (Band Of Brothers) یک سریال ۱۰ قسمتی جنگی است که تام هنکس و استیون اسپیلبرگ از تهیه‌کنندگان اصلی آن هستند. این دو پیش‌تر در فیلم «نجات سرباز رایان» با هم همکاری داشتند.

 

مجموعه تلویزیونی دسته برادران برای اولین بار توسط شبکه اچ‌بی‌او در سال ۲۰۰۱ به نمایش درآمد و از آن پس شبکه‌های گوناگون بازپخش شد. این سریال در imdb در بین نمایش‌های تلویزیونی مقام سوم و در سریال‌ها مقام اول را دارد.

 

شیمز در برخی از مهم‌ترین نبردهای جنگ جهانی دوم در اروپا شرکت داشت. او اولین پرش رزمی خود را به سمت نرماندی در بزرگترین عملیات آبی‌-خاکی جنگ جهانی دوم موسوم به «روز D» انجام داد. در آگهی ترحیم او نوشته شده: شیمز یک سرباز سرسخت و بسیار صریح بود که بالاترین استانداردها را از خود و هم رزمانش طلب می‌کرد.

 

او جزیی از اولین گروه سربازانی بود که تنها چند روز پس از آزادسازی اردوگاه «داخائو» وارد این اردوگاه کار اجباری شدند. هنگامی که آلمان تسلیم شد، شیمز و افرادش در گروهان «ایزی» اقامتگاه شخصی هیتلر موسوم به «آشیانه عقاب» را تصرف کردند.

 

پس از جنگ، شیمز به عنوان کارشناس در امور خاورمیانه با آژانس امنیت ملی کار کرد. او بعداً در بخش ذخیره ارتش ایالات متحده خدمت کرد و به عنوان سرهنگ بازنشسته شد.

شیمز پیش از مرگ همسر محبوبش آیدا، ۷۳ سال با او زندگی کرد و با هم به دور دنیا سفر کردند. قرار است این کهنه سرباز جنگ جهانی در مراسمی در ویرجینیا دفن شود.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

معامله ترامپ با پوتین: ونزوئلا را بده، اوکراین را بگیر!

قیمت دلار، حدود ۱۷۰ سال پیش، در زمان قاجار چقدر بود؟

آلمان عملیات اولیه سامانه موشکی «آرو ۳» اسرائیل را آغاز کرد

چرا این رانندگان در تهران، شب‌ها در خودرو می‌خوابند؟

وزیر نیرو: به دنبال واردات آب از کشور‌های دیگر هستیم!

ایران را با چقدر هزینه می‌توان از بحران آب نجات داد؟

فریادهای نماینده زن در صحن علنی مجلس درباره قانون مهریه

فاکتور کاغذی از ابتدای زمستان بی‌اعتبار می‌شود

مراسم ادای سوگند شهروندی آمریکا برای مهاجران ایرانی و ۱۸ کشور دیگر به تعلیق درآمد

آذر منصوری: قانون مهریه نه اصلاح است و نه حمایت، فقط تعمیق تبعیض است | نظام قانون‌گذاری در ایران تمایلی به دیدن ریشه‌های واقعی مشکلات ندارد

نماینده مجلس: اکبر طبری بدون توضیح آزاد شده است

وزیر جنگ آمریکا: این شام، «شام صلح» است

جبلی: ساترا اقدام اجرایی نمی‌تواند انجام دهد

ویدیو؛ ویتکاف و داماد ترامپ در روسیه، بازدید از نمایشگاه و ملاقات با پوتین

پیشنهاد سردبیر
زندگی