پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴ 11 December 2025
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰
کد خبر: ۴۹۰۲۷

اژه‌ای: روال بورس عادی نیست

محسنی اژه‌ای با اشاره به اهمیت رسیدگی به وضعیت بورس تاکید کرد: مسأله بورس از سوی سازمان بازرسی کل کشور و دادستان کل کشور در گذشته دنبال شده است، اما به نظر من کفایت نمی‌کند و عقیده دارم بسیاری از موضوعات را اگر یک‌بار دنبال شوند و سپس رها شوند ما به نتیجه مطلوب خود نخواهیم رسید.

وی اضافه کرد: کماکان به ذهن می‌رسد و قرائن و شواهد این گونه حکایت می‌کند یک روال عادی و متعارف در بورس رقم نمی‌خورد، بنابراین بار دیگر رسیدگی به این موضوع را درخواست می‌کنم. دستور مکتوب این موضوع به رییس سازمان بازرسی کل کشور هم ابلاغ شد، گزارشات قبلی خود را به روز کرده و این موضوع را دنبال، پیگیری و تعقیب کنید تا اگر تخلف و جرمی صورت گرفته است به هیچ وجه قابل بخشش بخشش و اغماض نیست.

 

رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: تعداد کثیری از مردم ما اعتماد کردند و پول خود را وارد بورس کردند و حالا متضرر شده اند. بخشی از این ضررها در بورس طبیعی است، زیرا باید آموزش می‌دیدند و توجه و رعایت می‌کردنداما به هر صورت بسیاری از افراد تقریبا هستی خود را وارد بورس کردند و با مشکل جدی مواجه شدند؛ بنابراین بازرسی کل کشور به گزارش‌های قبل اکتفا نکنند و این موضوع را به صورت جدی دنبال و پیگیری کنید و اگر تخلف و جرمی رخ داده بود آن را به دادگستری و مسئولین ذی ربط گزارش کنید.

 

 محسنی اژه‌ای ادامه داد: دادستان کل کشور هم این موضوع را رها نکنند و در شوراهای عالی بورس و سایر جلسات مجدد آن را پیگیری کنند. فرضا اگر مشخص شد هیچ اشکالی هم وجود نداشت باز هم برای مردم به صورت شفاف روشن شود، در حال حاضر برای مردم این ذهنیت وجود دارد که تخلفاتی صورت گرفته است.

 

وی افزود: اگر پس از بررسی مشخص شد هیچ چیز خلافی وجود ندارد، مسئولین ذی ربط برای مردم شفاف آن را توضیح دهند. در نتیجه در این موضوع به صرف گزارش اکتفا نکنید، پیگیری کنید و به مسئولین ذی ربط مکتوب اعلام کنید، به بنده هم اعلام کنید تا دنبال کنم و ان شاء الله به نتیجه برسیم.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

العربیه: مخالفان حماس در غزه در حال «جذب نیرو» هستند | واشنگتن: هیچ تماسی با آنها نداریم

رسالت زیر سایه بحران | مدیر بانکی با تحصیلات نظامی بانک رسالت را زیان‌ده کرد

هشدار کارشناسان: ایوان تاریخی قدمگاه هخامنشی دوباره در معرض تخریب انسانی

‌نمی‌توانیم به رابطه با باکو خوش‌بین باشیم

نوجوانان استرالیایی سوگواری از دست دادن رسانه‌های اجتماعی را با طنز درآمیختند

رهبر حماس، مهار حملات را پذیرفت ولی خلع سلاح را خط قرمز دانست

بازداشت برخی بازیگران در یک مهمانی، یک حرکت آتش به اختیار بود

پیشنهاد لبنان برای دیدار با ایران در کشور ثالث؛ «یوسف رَجی» دلیل عدم سفر به تهران را توضیح داد

محسن هاشمی: خاطرات پدرم را به آقا مسعود، فرزند رهبری دادم

نظر حشمت‌الله مهاجرانی درباره گروه ایران در جام جهانی ۲۰۲۶

اسرائیل سوریه را به عنوان منطقه‌ای برای گسترش استفاده می‌کند

واکنش پزشکیان به حواشی ایجادشده پیرامون دو ماراتن کیش

خیلی‌ها گمان می‌کنند مجمع می‌تواند در همه مسائل کشور ورود کند؛ این درست نیست

ارتباط با کشورهای مسلمان باید صمیمی‌تر شود

پیشنهاد سردبیر

مقصود فراستخواه استاد جامعه‌شناسی در گفت‌وگو با فراز

حجاب بیش از آنکه مساله دینی باشد، مساله قدرت است l هنوز فرصت آشتی وجود دارد

گفتگوی فراز با امان‌الله قرایی مقدم، جامعه‌شناس

ماراتن کیش: حکومت با مساله حجاب چه کند؟!

زندگی