اوپک: تأثیر اومیکرون بر تقاضای نفت محدود است
سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) روز دوشنبه (۲۲ آذرماه) در گزارش ماهانهاش پیشبینی تقاضای جهانی نفت برای سه ماه نخست سال ۲۰۲۲ را افزایش داد و با پایبندی به جدول زمانی خود درباره بازگشت مصرف نفت به سطوح پیش از آغاز بحران شیوع ویروس کرونا، اعلام کرد که گونه اومیکرون تأثیر اندکی بر تقاضا خواهد داشت.
این دیدگاه خوشبینانه اوپک در حالی مطرح شد که قیمت نفت تا حدی از کاهش ماه گذشته بهبود یافته است، با این حال، سازمان بهداشت جهانی معتقد است سویه اومیکرون خطر جهانی بسیار بالایی ایجاد میکند.
اوپک در گزارش ماهانه خود اعلام کرد که انتظار دارد تقاضای جهانی نفت در سه ماه نخست سال ۲۰۲۲ بهطور میانگین به ۹۹ میلیون و ۱۳۰ هزار بشکه در روز برسد که یک میلیون و ۱۱۰ هزار بشکه در روز بیشتر از پیشبینی ماه گذشته این سازمان است.
در این گزارش، اوپک با حفظ پیشبینی خود درباره رشد تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۰، آن را ۴ میلیون و ۱۵۰ هزار بشکه در روز اعلام کرد. پیشبینی رشد امسال نیز بدون تغییر باقی ماند.
انتظار میرود مصرف جهانی نفت در سه ماه سوم سال ۲۰۲۲ مطابق با پیشبینی ماه گذشته از مرز ۱۰۰ میلیون بشکه در روز فراتر رود. بر اساس گزارش اوپک، مصرفی گاز آخرین بار در سال ۲۰۱۹ بیش از ۱۰۰ میلیون بشکه در روز بوده است.
ناترازی بنزین حل شد
امیرعلی ابوالفتح در گفتوگو با فراز
پیامد درخواست عجیب دانشگاه علوم پزشکی از بانکها
- تازهها
- پربازدیدها
یک نماینده مجلس به فراز گفت:
گفتوگوی فراز با سخنگوی صنعت آب کشور
گزارش تصویری اختصاصی فراز از مراسم بدرقه رهبر جانفدا
علی باقری دبیر کل حزب اطلاحطلب «عهد» در گفتگو با فراز: