يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۰۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۴۹۳۴۹

طلا ارزان‌تر می‌شود

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی با نزدیک شدن به ایام تعطیلات پایان سال، تغییر چندانی نداشت.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری ثابت بود و در ۱۷۸۷ دلار و ۱۰ سنت ایستاد. در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا تغییر چندانی نداشت و ۱۷۸۸ دلار و ۸۰ سنت معامله شد. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه با ۰.۳ درصد کاهش، در ۱۷۸۸ دلار و ۷۰ سنت معامله شد.

به گفته استفن اینس، از شرکای شرکت SPI، اگرچه نگرانیها نسبت به شیوع واریانت اُمیکرون ادامه دارد، عدم وجود عوارض نگران کننده تا حدودی باعث آسودگی خاطر سرمایه گذاران شده و دلیل حرکت به سمت دارایی‌های پرریسک‌تر بوده است. احتمالا فضای تورمی در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۲ روی تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای تعدیل سریع‌تر محرکهای مالی تاثیر خواهد گذاشت و می تواند دلیل فروش طلا باشد اما ابهامات پیرامون اُمیکرون، روند نزولی طلا را محدود کرده است.

شاخص دلار بخشی از افت اخیرش را جبران کرد و طلا را برای خریداران غیرآمریکایی گران‌تر ساخت.

بازده اوراق خزانه آمریکا نزدیک به بالاترین حد یک هفته اخیر ثابت بود و قیمت طلا را تحت فشار کاهشی قرار داد زیرا بازده بالاتر هزینه نگهداری طلا را بالاتر برده و به جذابیت سرمایه گذاری در این فلز ارزشمند آسیب می‌زند.

تحلیلگران اعلام کردند معاملات پایان سال احتمالا در بازارهای گسترده به خصوص طلا اندک خواهند ماند و این فلز ارزشمند سال ۲۰۲۱ را در بازه معاملاتی کوچکی به پایان می برد.

بر اساس گزارش رویترز، با وجود رشد آمار ابتلا به کووید ۱۹، بازارهای سهام آسیا روز چهارشنبه تحت تاثیر بهبود ریسک پذیری سرمایه گذاران با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، صعود کردند.

تحلیل فنی نشان داد هر اونس طلا ممکن است حمایت در سطح ۱۷۸۵ دلار را تست کند و احتمال زیادی وجود دارد که پایین این سطح شکسته شده و طلا به محدوده ۱۷۷۳ تا ۱۷۷۸ دلار عقب نشینی کند.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۲ درصد افزایش، به ۲۲ دلار و ۵۳ سنت رسید. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، به ۹۲۹ دلار و ۳۹ سنت رسید. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۳ درصد افزایش، ۱۷۹۸ دلار و ۲۸ سنت معامله شد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

طولانی‌ترین سال در تاریخ معاصر چگونه نامگذاری شد؟

با تاریخ «کُشتی» در الواح باستانی بین‌النهرین آشنا شوید +تصاویر

این پروژه حتی در بمباران هم نخوابید! | گره ترافیک کرج به زودی باز می‌شود

بهزاد نبوی: افکارم فرق کرده، چون شرابط بیرونی فرق کرده | دیگر مثل گذشته‌ها انقلابی نیستم

معاون مدرسه گفته هرکاری دوست داشته باشم، می‌کنم!

جزئیات الجزیره از طرح آمریکا برای اداره غزه پس از جنگ

زیان انباشته موسسه ملل ۶۵ هزار میلیارد تومان و نسبت کفایت سرمایه آن، منفی ۴۱ درصد است

فهرست ۱۴۶۸ نفره‌ از اسیران فلسطینی به حماس تحویل داده شد

ادعای وزیر خارجه ترکیه: جنگ اوکراین رو به پایان است

نتانیاهو: موضع ما به هیچ وجه تغییر نکرده | همچنان با تشکیل کشور فلسطین مخالفیم

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور اعلام شد

علی‌اف: بخش آذربایجانی کریدور زنگزور در حال تکمیل است

قیمت برنج پاکستانی و هندی؛ جزئیات توزیع برنج وارداتی

ورزشگاه محل برگزاری دربی تهران اعلام شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی