۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۴۲
پنجشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۴۹۳۸۱

نفت بی اعتنا به اُمیکرون صعودی ماند

نفت بی اعتنا به اُمیکرون صعودی ماند
قیمت نفت تحت تاثیر دلار ضعیفتر و با وجود افزایش محدودیتهای کرونایی از سوی دولتهای متعدد برای مقابله با شیوع واریانت اُمیکرون ویروس کرونا، روز پنج شنبه برای سومین روز متوالی افزایش یافت.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۳۵ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۷۳ دلار و ۱۱ سنت در هر بشکه رسید. شاخص آمریکا روز چهارشنبه با ۲.۳ درصد افزایش بسته شده بود.
بهای معاملات نفت برنت با ۴۰ سنت معادل ۰.۵ درصد افزایش، به ۷۵ دلار و ۶۹ سنت در هر بشکه صعود کرد و به افزایش ۱.۸ درصدی روز گذشته افزود.
افزایش چشمگیر قیمتهای نفت در معاملات روز چهارشنبه تا حدود زیادی به دلیل کاهش بیش از حد ذخایر نفت آمریکا در هفته گذشته بود.
دلار ضعیفتر هم بازارهای نفت را حمایت کرده است زیرا کالاها را برای خریداران غیرآمریکایی ارزانتر می کند. دلار پس از انتشار آماری در روز چهارشنبه که نشان داد اعتماد مصرفی آمریکا در دسامبر بیش از حد مطلوب بهبود پیدا کرده است، نزدیک به پایینترین رکورد یک هفته اخیر نزول کرد.
نفت در حالی صعود می کند که دولتهای متعدد محدودیتهایی را برای آهسته کردن شیوع واریانت اُمیکرون اعمال می کنند. شهر شیان چین روز چهارشنبه به ۱۳ میلیون سکنه خود دستور داد در خانه بمانند. اسکاتلند هم برای تجمعات از ۲۶ دسامبر به مدت سه هفته محدودیت اعلام کرده و دو ایالت استرالیا استفاده از ماسک را به دنبال افزایش موارد ابتلا، اجباری کرده اند.
بازار تاثیر احتمالی محدودیتهای کرونایی اخیر بر تقاضا برای سوخت را نادیده گرفته است زیرا اوپک و متحدانش اعلام کرده اند در صورت لزوم در برنامه خود برای افزایش تولید به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز در ژانویه، تجدیدنظر خواهند کرد.
استفان بانسل، مدیرعامل شرکت مدرنا روز سه شنبه اعلام کرد این تولیدکننده واکسن انتظار ندارد مشکلی در تولید دوز تقویت کننده برای حمایت در برابر واریانت اُمیکرون پیش بیاید. شرکت فایزر که یکی از تولیدکنندگان اولیه واکسنهای کووید ۱۹ بوده است، اعلام کرد قرص کووید ۱۹ این شرکت برای استفاده در خانه تایید شده است و این قرص برای کاهش عوارض بیماری و بستری شدن در بیمارستان موثر است.
بر اساس گزارش رویترز، ادوارد مویا، تحلیلگر شرکت OANDA در یادداشتی نوشت: واریانت اُمیکرون همچنان می تواند به اعمال تدابیر محدودکننده بیشتری در اروپا و آسیا منجر شود اما قیمتها شکسته نخواهند شد زیرا اوپک پلاس به راحتی می تواند سطح تولید خود را تنظیم کند.

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
برچسب ها:
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی