يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
يکشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۰
کد خبر: ۴۹۴۴۱

واردات مارلبرو را آزاد کنید!

رئیس انجمن تولیدکننـدگان، صادرکنندگان و واردکنندگان محصولات دخانی ضمن انتقاد از حذف مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر دخانیات از ساختار جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت، تصریح کرد: در حال حاضر با کوچکترین تغییری در وضعیت تولید یا افزایش مالیات دخانیات، حجم زیادی محصولات دخانی برند مارلبرو و در کنار آن سایر برندهای غیر قانونی به کشور قاچاق می‌شود، بنابراین تولید مشترک یا واردات قانونی این برند، علاوه بر ایجاد درآمد برای دولت به شبکه قاچاق ضربه وارد می‌کند.

محمدرضا تاجدار در نشستی خبری از رشد ۱۴ درصدی تولید در ۹ ماهه اول امسال خبر داد و گفت: تولید سیگار در ۹ ماهه امسال به ۴۷ میلیارد و ۱۰۰ میلیون نخ رسیده، اما جزئیات افزایش تولید نشان می‌دهد که این رشد بیشتر مربوط به برندهای بین المللی بوده و تولید برندهای داخلی سیگار یا ثابت مانده یا کاهش یافته است. این موضوع متاثر از مالیات نخی سیگار است که در ابتدای سال عنوان کردیم به ضرر تولیدکنندگان داخلی است.

 

وی همچنین از رشد ۹۸ درصدی تولید تنباکوی معسل و افت شدید واردات آن در ۹ ماهه سال جاری خبر داد و تصریح کرد: مجموعه تولید ۳۷۰۰ و واردات ۱۴۹ تنی تنباکو معسل در سال جاری فقط ۴۳ درصد از برآورد مصرف را تامین می‌کند و مابقی نیاز کشور یا از طریق واردات غیر رسمی یا تولید تقلبی تامین می‌شود.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اصل نظام در دست ولی فقیه است | پرچمداران اسلام از نبی مکرم تا مقام معظم رهبری از اسلام دفاع کرده‌اند

باز هم همسرکشی؛ زن ۱۶ ساله توسط شوهرش به قتل رسید

غریب‌آبادی: اگر قطعنامه در جلسه شورای حکام ارائه و تصویب شود، در رویکرد خود بازنگری اساسی می‌کنیم

شعار «زن زندگی آزادی» را از ما دزدیدند

ریزش مرگبار معدن در شمال هند؛ ۱۵ نفر زیر آوار محبوس شدند

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

پیشنهاد سردبیر
زندگی