چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
شنبه ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۰۹
کد خبر: ۴۹۶۹۷

بکتاش آبتین درگذشت

بکتاش آبتین درگذشت
وکیل بکتاش آبتین خبر از درگذشت موکل خود داد. ناصر زرافشان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن تایید خبر درگذشت بکتاش آبتین نویسنده و فیلمساز گفت: در حال حاضر در بیمارستان و مشغول انجام تشریفات اداری برای صدور گواهی فوت هستیم.

بکتاش آبتین متولد ۱۳۵۳، شاعر و  فیلمساز از پنجم مهر ۱۳۹۹ در زندان اوین در حال گذراندن محکومیت ۶ ساله خود بود. وی در زندان ۲ بار مبتلا به کرونا شد .بکتاش آبتین روز ۲۲ آذر امسال با دریافت مرخصی از زندان به بیمارستان منتقل و با وخامت حالش در ۱۱ دی به کمای مصنوعی رفت.

 

پیشتر کانال کانون نویسندگان با اعلام بستری شدن بکتاش آبتین، شاعر در بیمارستان نوشته بود: «او از چند روز پیش از انتقالش به بیمارستان چند بار به علت تب، بدن‌درد شدید و ضعف عمومی به بهداری زندان مراجعه کرده بود. پس از یک روز بی‌خبری، هم‌بندان آبتین تلاش‌های خود را برای یافتن خبری از وضعیت او آغاز کردند؛ تلاش‌هایی که تا امروز بی‌نتیجه مانده بود‌. سرانجام امروز خانواده‌ی آبتین که برای روز ملاقات در زندان حاضر شده بودند، با پیگیری‌های مصرانه از انتقال او به بیمارستان طالقانی مطلع شدند‌». در این خبر ابراز نگرانی شده بود که اگر او به کرونا مبتلا شده باشد به دلیل بیماری ریوی که بیماری زمینه‌ای است نیازمند مراقبت است و همینطور می‌تواند به دیگر هم‌بندی‌هایش منتقل کرده باشد.

 

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

ادعای شاباک: طرح ترور بن گویر را خنثی کردیم

پایان سفر چهار روزه به چین؛ پزشکیان به ایران بازگشت

مرگ کوهنورد ۸۲ ساله در هنگام بازگشت از دماوند

درباره افزایش بودجه نظامی کشور، بر اساس نیاز‌ها و جهت‌گیری‌های کلان تصمیم‌گیری می‌شود

وزیر دارایی اسرائیل به دنبال اعمال حاکمیت بر ۸۲ درصد از مساحت کرانه باختری است

حماس: اسرائیل برای لغو حق فلسطینیان موفق نخواهد شد

حمله شبانه روسیه به غرب اوکراین با بیش از ۵۰۰ پهپاد و موشک

آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد

نماینده مجلس: به معاون عراقچی گفتم همان‌طور که شنبه‌ها با آمریکا مذاکره کردید، حداقل دوشنبه‌ها هم برای مذاکره با چین وقت می‌گذاشتید!

شهرداری تهران: خروج نیروهای پاکبان اتباع، علت بخشی از مشکل نظافت شهر بود

مسکو در پاسخ اظهارات ترامپ: سران روسیه، چین و کره شمالی قصدی برای توطئه نداشتند

افزایش نسبی دما برای امروز و فردا در تهران

وزیر نفت: ثابت شده که در میدان «آرش ۱» ذخایر هیدروکربونی داریم

پیشنهاد سردبیر
زندگی