دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴ 20 October 2025
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۸
کد خبر: ۴۹۸۲۴

تغییر کارمزدهای شبکه پرداخت از سال جدید

مسئولان شبکه پرداخت از اعمال تغییرات در مبلغ و مدل نظام کارمزد این شبکه از سه ماهه اول سال آینده خبر می‌دهند.

نشست تخصصی بازنگری در نظام کارمزد شبکه پرداخت و مبارزه با پولشویی و تخلفات شبکه پرداخت امروز در حاشیه نمایشگاه تراکنش برگزار شد. 

در این نشست به بررسی چالش‌های شبکه پرداخت و فعالان در این زمینه پرداخته شد که مهم‌ترین چالش شبکه پرداخت از سوی فعالان، موضوع کارمزد، هزینه تامین کارتخوان، کاغذ رسید کارتخوان‌ها و افزایش هزینه‌های فعالان در این زمینه بدون افزایش منابع درآمدی اعلام شد. 

شبکه پرداخت؛ قلب تجارت 

در این زمینه، فرهاد فائز - مدیر عامل شرکت داده‌ورزی سداد از حاضرین در این نشست، خواستار این موضوع شد که باید منتفعین شبکه پرداخت به نسبت سهمی که از این شبکه می‌برند، هزینه بپردازند و از مردم گرفته تا پذیرنده‌ها باید کارمزد قابل توجهی بپردازند. 

همچنین، پیمان منعم طبری-مدیر عامل شرکت کارت اعتباری ایران کیش اعلام کرد که بانک‌ها باید پذیرنده‌ها را ملزم به پرداخت کارمزد کنند. 

علاوه براین، کاظم دهقان _ مدیر عامل شرکت شاپرک با بیان شبکه پرداخت قلب تجارت کشور است، گفت: ریشه تخلفات در زمینه شبکه پرداخت ناشی از نظام کارمزد این شبکه است و در این راستا، علاوه بر پذیرنده‌ها دارندگان کارت هم باید کارمزد پرداخت کنند. 

 فیشینگ نصف شد

وی افزود: بانک مرکزی و شبکه پرداخت به منظور بازنگری در نظام کارمزد شبکه پرداخت هم صدا هستند و از سه ماهه اول سال آینده، هم در مبلغ و هم در مدل کارمزدهای شبکه پرداخت تغییراتی اعمال می‌شود. 

دهقان ادامه داد: اگر تغییراتی در نظام کارمزد بانک‌ها صورت نگیرد، در دو تا سه سال آینده، حیات شبکه پرداخت به مشکل می‌خورد. 

از سوی دیگر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی - رئیس  پلیس فتا، از کاهش ۵۰ درصدی جرائم فیشینگ از طریق رمز دوم پویا خبر داد و گفت:  بیش از ۷۰ درصدی جرائم بانکداری الکترونیک در حوزه فیشینگ بود که در سراسر کشور با راه اندازی رمز دوم پویا، ۵۰ درصد جرائم فیشینگ از این بستر کاهش یافت.


 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

ماینرهای بیت‌کوین از بیت‌کوین هم جلو زدند

هوای تهران همچنان در وضعیت نارنجی

روزنامه جمهوری اسلامی: بحث بیهوده‌ای است که بپرسیم مردم مهمترند یا موشک

عربستان سعودی از ترکیه و قطر قدردانی کرد

یک پیش‌بینی تکان‌دهنده؛ نرخ طلا چه اعدادی را تجربه خواهد کرد؟

تغییر قیمت خودرو «عجیب» شد +جدول

ولیعهد سعودی درباره وضعیت منطقه با مکرون گفتگو کرد

تاکید دادستان اردستان بر حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر | تشکیل گشت‌های ویژه و میدانی با همکاری بسیج و فراجا

پاسخ سردار نقدی به ادعای ترور ابراهیم رئیسی توسط اسرائیل

ترامپ: درباره دونباس صحبتی با زلنسکی نداشتم | آتش‌بس غزه همچنان پابرجاست

گروسی: بازرسان آژانس باور ندارند که تهران مقادیر زیادی اورانیوم غنی‌شده را در مکان‌های مختلف پنهان کرده باشد

تصمیمی که کام مردم را شیرین کند جام زهر نیست | «بگم بگم» های احمدی‌ نژاد به «دیدید گفتم» جلیلی تبدیل شده است!

کشف یک انگل جدید در مزارع مرغ گوشتی ایران

سرقت بزرگ از لوور؛ مشهورترین موزه جهان تعطیل شد

پیشنهاد سردبیر
زندگی