۲۹ مهر ۱۴۰۵ ۲۳:۲۶
يکشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۷
کد خبر: ۵۰۰۳۵

رایزنی اروپا برای منابع جایگزین گاز روسیه

بازوی اجرایی اتحادیه اروپا در حال محک زدن اوضاع است تا دریابد آیا شرکای تجاری این بلوک شامل آمریکا می توانند عرضه گاز طبیعی به این منطقه را در بحبوحه عرضه محدود روسیه و رشد تنشهای ژئوپلیتیکی افزایش دهند.

کادری سیمسون، کمیسیونر انرژی اتحادیه اروپا پس از دیدار روز شنبه با وزیران کشورهای عضو گفت: در حالی که اتحادیه اروپا زیرساخت گاز قوی و رویه های واضحی در صورت وقوع شرایط اضطراری دارد، باید فوق العاده هوشیار مانده و پیش آمادگی در برابر ریسک را بهبود دهد. کمیسیون اروپا در حال آنالیز سناریوهای مختلف برای تضمین طرحهای ملی مناسب برای این هدف در شرایطی است که مخازن گاز منطقه در سطح بسیار اندکی قرار دارند و تنشها در مرزهای شرقی این بلوک افزایش پیدا کرده است.

سیمسون در امیان فرانسه به خبرنگاران گفت: کمیسیون همچنین سرگرم مذاکره با شرکای اتحادیه اروپا درباره پتانسیل افزایش عرضه به اروپاست. وی گفت: در دیدارهای کریدور گاز جنوبی در جمهوری آذربایجان در چهارم فوریه و شورای انرژی اتحادیه اروپا-آمریکا که سه روز بعد در واشنگتن برای ادامه مذاکرات برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.

کمبود کم سابقه انرژی، قیمتهای گاز و برق را به رکورد بالایی رسانده و بعضی از غولهای صنعتی در اروپا را وادار کرده است تولیدشان را محدود کنند و مصرف کنندگان عادی را با افزایش هزینه های انرژی مواجه کرده است. مخازن ذخیره سازی گاز در اتحادیه اروپا به دنبال تعمیرات طولانی تر از حد معمول میادین نروژ و ذخیره سازی داخلی گاز در روسیه، در پایینترین سطح فصلی بیش از ۱۰ سال گذشته قرار دارند. تنشها در خصوص حضور نظامی روسیه در مرز با اوکراین هم به نگرانیها نسبت به عرضه گاز روسیه در صورت وخامت اوضاع و بروز منازعه نظامی افزوده است.

طبق اعلام کمیسیون اروپا، در میان ۲۷ عضو اتحادیه اروپا، ۲۲ عضو اقداماتی را برای مقابله با تاثیر بحران انرژی به اجرا گذاشته اند که شامل مالیات و تعرفه پایینتر، یارانه و حمایت مالی مستقیم بوده است. ابزارهای فراتر از مالیات و تعرفه، به حدود ۷۰ میلیون مصرف کننده خانگی و چند میلیون شرکت کوچک و متوسط کمک کرده اند. کمیسیون اروپا برآورد کرد که اقدامات برای حمایت از مصرف کنندگان به بیش از ۲۱ میلیارد یورو (۲۴ میلیارد دلار) بالغ می شود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اتحادیه اروپا برای تقویت تاب آوری خود در برابر شوکهای ناشی از افزایش قیمتها در آینده، در حال بررسی مقرراتی برای بهبود هماهنگی درباره ذخیره سازی گاز و خرید داوطلبانه ذخایر گاز استراتژیک است.

 

 

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها
دیپلماسی انجماد و تله حقوقی اسنپ‌بک؛ بازخوانی معماری صلح اوکراین در سایه تجارب یالتا و مینسک
معمای آماری در تنگه هرمز؛ چرا آرامش روی کاغذ با اضطراب بازار همخوان نیست؟
شتاب درآمدی بانک پاسارگاد ؛ رشد ۹۵ درصدی در شهریورماه
رشد ۶۰ درصدی سود خالص بانک پاسارگاد در نیمه نخست ۱۴۰۵
به گفته آنکارا، ترکیه، قطر، پاکستان و اندونزی توافق‌نامه همکاری دفاعی امضا کردند
کالابرگ یا کوپن؟ کدام کمک بیشتری به مردم می‌کند؟
زور افزایش درآمد به هزینه‌ها نرسید | کاهش سود زیرمجموعه پتروشیمی آبادان با وجود افزایش درآمد‌ها
آزمون بازدارندگی در ریاض؛ پدافند فرامنطقه‌ای در آسمان شبه‌جزیره
رشد درآمد بانک پارسیان فراتر از نقدینگی | تراز مالی از منفی به مثبت رسید
سوءاستفاده از تجمعات شبانه برای دفاع از رسایی یا حمله به دستگاه قضا درست نیست
تلاش واشنگتن برای افزایش تولید گازوئیل همزمان با اوج‌گیری قیمت‌ها
هشدار صریح محسنی‌اژه‌ای به متهم پرونده تراستی‌ها: ادعای ریسک نکنید، از سود‌های کلان‌تان بگویید
چه کسی ترمز استیضاح وزیر کار را کشید؟ استیضاح احمد میدری در هیأت رییسه مجلس بلاتکلیف است!
زینی‌وند: اولویت دستگاه دیپلماسی پیشگیری از تحمیل جنگ جدید است؛ آمادگی کامل برای دفاع از کشور داریم
عراق گذرگاه مرزی شیب با ایران را برای بررسی امنیتی بست
گلوی تولید زیر تیغ تورم | تولید ۱۱۷ درصد گران‌تر شد
اجرای طرح «تأمین‌رفاه» بانک رفاه کارگران آغاز شد
نتانیاهو برنامه‌ریزی حمله‌ای گسترده به ایران را داشت، اما ترامپ مانع آن شد
بازگشت گازوئیل روسیه به ترکیه و برزیل پس از لغو ممنوعیت صادرات
افزایش قیمت نفت به دلیل نگرانی‌های مربوط به عرضه در خاورمیانه
وعده عاصم منیر درباره بازگشایی مرزهای ایران و پاکستان محقق نشد | گمرک پاکستان همچنان بسته است
رشد شش‌برابری شاخص هم‌وزن؛ سهام کوچک بورس تهران پیشتاز شدند
پزشکیان: آمریکا پیش از مذاکره باید تهدیدها و تحریم‌ها را بردارد
بسنت بار دیگر برای فروپاشی اقتصاد ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد؛ وعده قبلی محقق نشد
سرلشکر ایزدی: کنترل عملیاتی تنگه هرمز تا زمانی که ایران بخواهد ادامه دارد
موج اعتراضات معیشتی در ۷ کشور اروپا
فرانسه محدودیت‌های منع آمدوشد را گسترش می‌دهد
قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفت‌گانه می‌تواند اعتماد ایران را جلب کند
مذاکره مالکان ۲۱ کشتی با ایران برای خروج از فهرست سیاه تنگه هرمز
پیشنهاد سردبیر
زندگی