چهارشنبه ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ 03 September 2025
سه‌شنبه ۰۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
کد خبر: ۵۰۰۷۲

افزایش ملایم قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا رشدی که شب گذشته داشت را حفظ کرد و در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی در آستانه نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا و تقاضا برای دارایی امن، تغییر چندانی نداشت.

بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشت و ۱۸۴۱ دلار و ۴۴ سنت معامله شد.

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ثابت بود و در ۱۸۴۲ دلار و ۱۰ سنت ایستاد. بهای معاملات این بازار روز دوشنبه با ۰.۵ درصد افزایش، در ۱۸۴۱ دلار و ۷۰ سنت بسته شد.

مایکل لانگفورد، مدیر شرکت مشاوره ایرگاید اظهار کرد: عوامل کلیدی که بر قیمت طلا تاثیر گذاشته‌اند، ریسک گریزی به دلیل افزایش تنشها بین روسیه و اوکراین، رشد بازده اوراق خزانه به دلیل انتظارات برای تحکیم سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا و کاهش قراردادهای خرید توسط صندوقهای هِج بوده اند. بازار نمی داند منازعه در اوکراین به چه شکلی روی بازارهای جهانی تاثیر خواهد گذاشت. گمانه‌زنی‌های زیادی انجام می گیرد و من انتظار دارم قیمت طلا در کوتاه مدت پرنوسان بماند.

ناتو روز دوشنبه اعلام کرد نیروهایش را به وضعیت آماده باش قرار داده است و کشتی‌های بیشتر و جتهای جنگی دیگری را در شرق اروپا مستقر می کند. این اقدام از سوی مسکو به عنوان هیستری غربی در واکنش به استقرار نیروهای روسیه در مرز با اوکراین تقبیح شد.

سرمایه گذاران به نشست سیاست پولی دو روزه بانک مرکزی آمریکا متمرکز شده اند که از روز سه شنبه آغاز می شود. انتظار می رود فدرال رزرو برنامه‌های خود برای افزایش ۲۵ واحدی نرخهای بهره در ماه مارس را اعلام کند.

طلا معمولا پناهگاه امن دارایی در برابر تورم است اما به شدت به افزایش نرخهای بهره آمریکا که هزینه نگهداری این فلز ارزشمند را بیشتر می کند، حساس است.

بر اساس گزارش رویترز، موجودی طلای "اس پی دی آر گلد تراست" که بزرگترین صندوق ETF تحت پشتوانه طلا در جهان است، جمعه گذشته به بالاترین میزان از اوت سال ۲۰۲۱ صعود کرده بود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۰.۷ درصد کاهش، به ۲۳ دلار و ۷۹ سنت رسید. بهای هر اونس پالادیم برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، ۲۱۳۷ دلار معامله شد. بهای هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۸ درصد کاهش، به ۱۰۱۸ دلار و ۵۰ سنت رسید.

 

منبع خبر : ايسنا
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین: همه ما باید به اندازه سهم خود، در قبال تحقق برنامه‌های بانک مسئولیت پذیر باشیم

حماس: اسرائیل برای لغو حق فلسطینیان موفق نخواهد شد

حمله شبانه روسیه به غرب اوکراین با بیش از ۵۰۰ پهپاد و موشک

آمار جدید شهدا و مجروحان جنگ غزه اعلام شد

نماینده مجلس: به معاون عراقچی گفتم همان‌طور که شنبه‌ها با آمریکا مذاکره کردید، حداقل دوشنبه‌ها هم برای مذاکره با چین وقت می‌گذاشتید!

شهرداری تهران: خروج نیروهای پاکبان اتباع، علت بخشی از مشکل نظافت شهر بود

مسکو در پاسخ اظهارات ترامپ: سران روسیه، چین و کره شمالی قصدی برای توطئه نداشتند

افزایش نسبی دما برای امروز و فردا در تهران

وزیر نفت: ثابت شده که در میدان «آرش ۱» ذخایر هیدروکربونی داریم

شهرداری زاکانی در حال توجیه ماجرای لغو کنسرت «همایون شجریان»

واکنش زیدآبادی به لغو کنسرت شجریان در میدان آزادی: وقتی که حکومت‌ها به هر دلیلی نشانه‌های اصلاح از خود بروز می‌دهند، مخالفانش آن را پس می‌زنند!

شاخص بازر بورس؛ چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴

مهاجران افغانستانی در ایران چقدر آب مصرف می‌کنند؟

«شبنم نعمت‌زاده» در جریان جنگ ۱۲ روزه از زندان مرخصی گرفته بود، اما پس از پایان مهلت ۶ روزه، بازنگشت

پیشنهاد سردبیر
زندگی